fbpx

Soluțiile EVO-LINE se adaptează cu ușurință în conceptul arhitectural, indiferent de tipul construcției

Suprafețele vitrate și, implicit, tâmplăria PVC sunt unul dintre elementele de bază ale unei construcții, indiferent că are destinație rezidențială sau comercială. Într-un context arhitectural complex soluțiile de tâmplărie PVC trebuie să manifeste un set de caracteristici versatile care să le permită o integrare perfectă în contextul propus. Mai mult, pe lângă aspectele de natură estetică, tâmplăria PVC vine să completeze atributele tehnice ale spațiului.

În dezvoltarea soluțiilor de tâmplărie PVC propuse, EVO-LINE a luat întotdeauna în considerare principalele cerințe specifice identificate în cadrul proiectelor în care s-a implicat. Astfel s-a reușit implementarea unor standarde tehnice de calitate care să răspundă nevoilor de pe diferite niveluri de complexitate tehnică și de confort. În același timp, în cadrul procesului de cercetare-dezvoltare s-a ținut cont și de încadrarea pe diferite paliere de buget. Odată ce au fost definiți parametrii tehnici, adaptarea soluției finale la particularitățile fiecărui proiect s-a putut face mai rapid și mai eficient.

Versatilitatea extinsă susținută de un set de proprietăți tehnice inovative recomandă soluțiile EVO-LINE pentru integrarea în proiecte complexe. Caracteristicile specifice propuse de compania românească, specializată în soluții de tâmplărie PVC au determinat aprecierea pe piața europeană. Compania are deja legături strânse cu piețe din Germania și Italia. Către aceste destinații este orientată producția din fabrica de lângă Timișoara.

În același timp, piața din România a evoluat fin punctul de vedere al cerințelor de calitate în construcții și, implicit a soluțiilor de tâmplărie. Atingerea acestei etape de evoluție a cererii locale, a determinat compania EVO-LINE să se adreseze într-o proporție din ce în ce mai mare nevoilor locale. Astfel, soluțiile produse local au ajuns să fie integrate în lucrări de construcții complexe atât din sfera rezidențială, cât și în cea comercială.

„De-a lungul timpului am încercat să ne impunem pe piață prin folosirea unor tehnologii inovative care să ofere soluțiilor noastre un plus important din perspectiva performanțelor tehnice. De asemenea, ne-am concentrat să construim soluții versatile care pot fi integrate cu ușurință în diferite contexte arhitecturale. Acestea au fost avantajele competitive pe care ne-am bazat atât în proiectele externe, avantaje pe care le-am propus ulterior și pe piața locală.”spune Cosmin Zaharia, Director Executiv EVO-LINE.

Soluțiile EVO-LINE continuă să evolueze odată cu cerințele din ce în ce mai specifice ale piețelor pe care compania este activă. Prin eforturile continue de cercetare și dezvoltare este vizat un obiectiv major, respectiv definirea de noi standarde inovative în domeniu.

Despre EVO-LINE

EVO-LINE este o companie inovativă, activă pe piața soluțiilor de tâmplărie din PVC, originară din vestul țării. Compania s-a concentrat inițial pe exporturi, a câștigat expertiză și experiență pe piețele Europene. Acum, aplică principiile de calitate și eficiență asimilate în experiențele externe, integrându-le în crearea soluțiilor oferite clientului rezidențial și comercial.