Soluții pentru a încălzi locuința

Liepsnele centrale

Iernile din țara noastră sunt destul de aspre. Chiar și iarna trecută s-au înregistrat temperaturi destul de scăzute, sub -20 de grade Celsius.

În astfel de condiții, trebuie să ne asigurăm că locuința ne este încălzită corespunzător și că sistemul nostru de încălzire va face față cu brio iernilor geroase care urmează.

Deci, care ar fi cele mai eficiente soluții pentru a încălzi locuința?

Pentru ca iernile să nu vă mai îngrijoreze și pentru ca să fiți siguri că locuința dumneavoastră este încălzită corespunzător, vă prezentăm centralele pe bază de combustibili solizi.

Centralele pe bază de combustibil solizi de la Liepsnele

Problema aceasta apare în mare parte la persoanele care locuiesc la casă, într-o zonă rezidențială. Cele de la oraș beneficiază de încălzire și nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește acest aspect.

În zilele de astăzi este din ce în ce mai dificil să trecem peste vremurile geroase dacă locuința nu dispune de un sistem de încălzire care să facă față.

Foarte multe persoane se lovesc de prețuri mult prea mari și nu au posibilitățile financiare pentru a-și cumpăra o centrală.

Centralele Liepsnele vin în ajutor în această situație. Acestea pun la dispoziția clienților mai multe modele din care îl pot alege pe cel mai potrivit și pentru a nu mai fi nevoiți să îndure frigul sau răcelile și gripele cauzate de anotimpul rece.

Centralele oferite de Liepsnele variază atât la preț, cât și ca valoare. Acestea pot funcționa atât pe cărbuni, cât și pe bază de lemne sau derivate ale acestora.

Dacă e să comparăm aceste tipuri de combustibil cu metanul, gpl-ul și gazul, autonomia pe care o au centralele pe combustibil solid este mult mai crescută.

Centralele și cazanele fabricate de Compania Liepsnele sunt rezistente și calitative. Centralele pe combustibil solid nu numai că sunt cele mai avantajoase la preț, dar oferă și cel mai bun randament de căldură. Deci, numai avantaje.

Chiar dacă pare exagerat, persoanele care nu au avut până acum parte de un sistem de încălzire corespunzător, știu ce înseamnă cu adevărat frigul. Însă cu o centrală de la Liepsnele vor uita de zilele geroase în care trebuiau să doarmă cu o pătură în plus!

Avantajele centralelor Liepsnele

Primul lucru pe care trebuie să-l punctăm aici, este că centralele pe combustibil solid, beneficiază mereu de o ardere neîntreruptă dacă sunt alimentate corespunzător.

Cu centralele Liepsnele uităm de grija de a întreține mereu focul, de a vizita camera cu centrala din oră în oră pentru a verifica starea focului.

Cu o încărcătură de lemn, centralele Liepsnele au o autonomie de până la 24 h, iar cu o încărcătură de cărbune au o autonomie de până la 5 zile.

Un alt punct care trebuie punctat aici, este că centralele Liepsnele sunt cea mai bună metodă de a face economie. Prin sistemul lor de ardere de tip lumânare, le permite să facă economie de combustibil, și deci, mai puțini bani cheltuiți pe lemne sau cărbune.

Calitatea se reflectă și în faptul că centralele Liepsnele pot funcționa până la 25 de ani fără probleme, iar garanția oferită de către producător este de 5 ani.