Solutii integrate pentru 300 de hoteluri din Romania!

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Daca esti in cautare de o solutie integrata, care sa iti asigure dezvoltarea afacerii, Multisoft este exact ce ai nevoie! Softurile noastre pot acoperi atat partea operationala sau de front office, solutiile PMS, vanzare restaurat, SPA si Baza Tratament cat si la partea de back office, insemnand gestiunea de restaurant si obiecte de inventar, mijloce fixe, salarizare si nu in ultimul rand si la fel de importanta solutia financiar contabila (casa, banca, jurnale, balante, declaratii, etc). Am lucrat de-a lungul anilor cu peste 300 de hoteluri si restaurante din Romania, companii cu diferite domenii de activitate, carora le-am oferit cele mai bune solutii integrate, de la gestiune, la salarizare, vanzari si operatiuni bugetare.

Astazi, spunem cu mandrie ca suntem unicul producator de software din Romania care poate livra, pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele, dezvoltat integral de Multisoft. Din luna aprilie a anului 2022 suntem si primul producator din Romania care ofera clientilor aplicatia Solon.eFactura care transmite in mod complet automat facturile achitate cu carduri de vacanta precum si facturie emise catre instituții publice in SPV. Multisoft este o companie 100% romaneasca, cu peste 30 de ani de experienta in oferirea de solutii informatice integrate, pentru hoteluri, restaurante, dar si pentru companii cu diferite domenii de activitate.

Echipa Multisoft este intr-o continua dezvoltare si inovare in acest domeniu. Crestem in fiecare zi, cu pasi mici, dar siguri pentru a deveni furnizorul preferat de tehnologie in industria Horeca si nu numai. Putem oferi solutii moderne, adaptate situtiei si necesitatilor curente: marcare pe baza de cod QR, Booking Online din site-ul propriu, check-in online, channel manager, etc.

Ai nevoie de un soft rezervari hotel sau pensiune? Indreapta-ti atentia catre Multisoft. Poti gasi mai multe detalii pe site, iar daca vrei o cotatie de pret sau doar sa te lamurim cu ceva, ne poti suna sau scrie pe email.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram