fbpx

Soluții eficiente pentru Afacerea ta

infiintare firma

Funcționarea eficientă a unei afaceri este o provocare pentru orice antreprenor. Astfel, acesta recurge la diverse metode pentru dezvoltarea și menținerea echilibrului în cadrul organizației. Dacă există profitabilitate, antreprenorii caută să facă modificări manageriale și decid să deschidă un nou sediu de lucru. Dacă își doresc o inregistrare punct lucru, caută soluții care să satisfacă criterii precum costurile expansiunii activitității firmei. Însă, există momente în care, din diverse motive, echipa managrială caută suspendarea activitatii unei societati comerciale. Indiferent de situația în care se află firma, trebuie luate măsuri care să eficientizeze performanțele antreprenoriale. Însă, există momente în care oamenii sunt interesați de infiintare S.A.

Astfel, indiferent care este starea afacerii în momentul actual, mereu există modificări la nivel managerial. Înregistrarea unui nou punct de lucru implică schimbări cu privire la angajarea unor noi persoane, achiziționarea mai multor echipamente/ tehnologii de lucru și, de asemenea, creșterea forței de lucru. Aceste schimbări se manifestă la nivelul afacerilor care s-au dezvoltat și în cadrul cărora s-a resimțit nevoia de evoluție. Bineînțeles, înregistrarea unui punct de lucru poate să fie căutată și la nivelul noilor afaceri.

Suspendarea unei societăți comerciale este posibilă pentru o perioadă de maxim 3 ani. Asociații pot opta pentru o perioadă mai mică de timp de inactivitate. La finalul acetui timp, suspendarea nu este reluată automat. Este o soluție temporară pentru o societate care un dorește să mai desfășoare activitate. Astfel, în această perioadă, se poate reorganiza strategia de afaceri.

infiintare pfa

Înființarea unui S.A este eficientă pentru organizațiile medii spre mari. Aceasta implică asocierea mai multor persoane( minim 2). Aceștia contribuie la finanțarea firmei și împart acțiunile. Obligațiile afacerii sunt garantate cu patrimoniul social. Societatea pe acțiuni este una de tip capital, elementul esențial fiind cota de capital investită de acționar și este administrată de unul sau mai mulți din echipa managerială.

Astfel, indiferent de obiectivele business-ului, mereu există modificări din punct de vedere managerial.