Solutii economice pentru intreprinderile mici si mijlocii

servere second hand

O afacere la inceput de drum, are nevoie de multa sustinere financiara din partea proaspatului antreprenor, iar fiecare decizie de achizitie in beneficiul firmei trebuie facuta cu atentie pentru a nu destabiliza financiar compania inainte de a intra pe profit.

Nevoile in ceea ce priveste amenajarea spatiului de lucru sunt mari, iar echipamentele extrem de costisitoare, de multe ori apelandu-se la ajutorul unor credite pentru a le putea sustine. Pe langa obligativitatea platilor salariale si a impozitelor, nu ai vrea sa faci investitii nejustificate care sa te duca inspre un declin financiar!

In fiecare birou, indiferent de specificul activitatii, este nevoie de cel putin un calculator, o multifunctionala si in unele cazuri de servere, videoproiectoare, plottere etc. Ar fi bine sa iti indrepti atentia inspre piata de calculatoare second hand – astfel poti economisi multi bani, obtinand aceleasi performante!

Daca ai nevoie de servere second hand pentru afacerea ta, gasesti la preturi foarte bune pe site-ul https://www.it-sh.ro/ ! Tot de aici poti cumpara in conditii avantajoase la mana a doua calculatoare, laptopuri, multifunctionale, imprimante, copiatoare, monitoare, videoproiectoare si plottere de o calitate excelenta si cu garantie in functie de fiecare categorie.

O alta solutie optima este achizitionarea de calculatoare si laptopuri refurbished – acestea avand o garantie aproape ca produsele noi si fiind o varianta mai putin utilizata decat cele second hand. Calculatoarele si laptopurile refurbished, vin insotite de licenta si acestea pot proveni din stocuri mari, au fost doar desigiliate sau au fost expuse in magazine pentru a facilita vanzarea – sunt aproape noi! Avantajul cumpararii lor vine din pretul mult mai mic comparativ cu produsele considerate noi.

Conform termenilor si conditiilor, poti returna fara probleme orice produs cumparat din magazinul online in termenele stabilite prin lege.

In sprijinul antreprenorilor cu buget limitat sau a celor care au nevoie doar ocazional de echipamente IT, cei de la it-sh.ro s-au gandit sa ofere posibilitatea inchirierii echipamentelor, oferind astfel spre utilizarea tot ce este necesar pentru buna desfasurarea a activitatii (pe termen scurt sau lung) in schimbul unei sume lunare stabilite individual cu proprietarul afacerii si in functie de nevoile companiei. Astfel, ei iti asigura transportul si montajul la sediu sau unde ai nevoie, consultanta si mentenanta pe toata durata folosirii echipamentelor.

Laptopuri refurbished, calculatoare second hand, servere second hand pentru afacerea ta – cele mai bune preturi | it-sh.ro

laptopuri refurbished

Poti inchiria si copiatoare si nu vei avea grija inlocuirii consumabilelor sau probleme cu garantia – toate aceste sarcini raman in grija celor care ti le inchiriaza.

Daca ai nevoie sa scapi de calculatoarele sau echipamentele vechi, ei iti ofera si servicii de reciclare gratuita pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, iar daca ai nevoie de un service autorizat – poti conta pe profesionisti. Se deplaseaza la domiciliul tau sau la sediul firmei, diagnosticand gratuit problemele aparute si repara, inlocuiesc sau curata piesele care necesita asta.