Solutia pentru diagnoza auto profesionala oriunde de la OBDeleven isi merita locul in topul solutiilor cu eficienta maxima

In ultimii ani am testat suficient de multe testere auto profesionale ca sa imi fac o idee despre cum functioneaza si cat de bune sunt. La inceput am fost putin reticent in privinta lor, in service ai diagnoza, deci de ce iti trebuie diagnoza la purtator?

Cu timpul mi-am dat seama ca aceasta diagnoza facuta pe loc cand ai nevoie e foarte utila atunci cand esti la drum si suspectezi ca e ceva in neregula sau cand vrei sa faci modificari fara sa ai nevoie de expertii din service.

Solutii pentru testare auto profesionala sunt destul de multe pe piata, mie personal mi-a placut solutia propusa de OBDeleven. Usor de folosit testerul OBDeleven are un design simplificat, se poate conecta la masina prin bluetooth si poate oferi acces la foarte multe functii si functionalitati direct din aplicatia asociata de pe dispozitele mobile.

Se sterg erori, se diagnosticheaza problemele masinii, se dezactiveaza functiile suplimentare sau nedorite, se activeaza module instalate ulterior si multe alte lucruri. Per total e un device foarte util pentru orice sofer, e compatibil cu marcile importante de masini, listate in pagina de produs a fiecarui device.

De pe site-ul lor puteti cumpara modelul OBDeleven Device & Easy remove, cu pachetele ultimate si pro care extind functionalitatile oferite. La capitolul accesorii site-ul oficial ofera mufa adaptor si huse de protectie, exact ce ai nevoie pentru a putea folosi in siguranta deviceul lor.

Din testele mele cu… testerul auto am observat ca datele afisate live au o acuratete mare, conectarea e rapida, fara probleme, toate functiile se acceseaza foarte usor din aplicatia pentru mobil, datele despre masina sunt disponibile dintr-o privire.

Alt lucru pe care l-am apreciat la aplicatie si la device a fost designul foarte bine gandit si simplitatea folosirii, fara prea multe tutoriale sau meniuri greu de accesat si de gasit.