Solutia ideala pentru sezonul rece: cauciuri noi

cauciucuri de iarna noi

Anotimpul rece este perioada in care riscul accidentelor auto creste, din cauza temperaturilor scazute, a ploilor, a lapovitei si a ninsorilor abundente. De aceea, este necesar ca fiecare masina sa fie echipata corespunzator, iar soferii trebuie sa inceapa prin a cumpara cauciucuri noi de iarna. Desi preturile pentru acestea sunt mai ridicate, investitia merita, punandu-se pe primul loc siguranta soferilor, precum si cea a pasagerilor.

Conform legii, de la 1 noiembrie in fiecare an, conducatorii auto sunt obligati sa inlocuiasca rotile de vara cu cele pentru sezonul rece, fiind altfel predispusi la amenzi usturatoare. In primul rand, achizitionarea unor anvelope noi ofera garantia ca au fost realizate de la zero de catre specialisti in domeniu, care au luat in calcul toate posibilitatile de risc. Gama de oferte de pe piata auto este larga, existand numeroase companii producatoare de astfel de obiecte. Soferii trebuie sa stie exact de ce au nevoie atunci cand merg la cumparaturi si, cel mai indicat sa o faca prin deplasarea fizica la un magazin specializat. Astfel, le pot vedea inainte de a le cumpara si pot face o comparatie intre mai multe modele. Un alt avantaj dat de cumpararea produselor noi este acela ca ele vin cu o garantie. Pe baza acesteia, soferii pot sa le returneze, in cazul in care e nevoie.

Pentru cauciucuri noi la preturi competitive, accesati anvelopaieftina.ro

Politistii recomanda cu tarie achizitionarea unor produse noi, in detrimentul celor la mana a doua, intrucat produsele din cea de-a doua categorie pot fi inselatoare. Cu scopul de a vinde, unii comercianti apeleaza la diferite trucuri. Astfel, ele pot fi, in aparenta bune, dar de fapt sa pericliteze siguranta soferilor si a pasagerilor ce urca in masina. Un conducator auto experimentat va fi mereu capabil sa deosebeasca un produs bun de unul care doar pare in regula. De exemplu, exista o solutie cunoscuta drept ‘testul monedei’. Daca se introduce o moneda de 5 bani intre zimtii rotilor si se observa ca aceasta ramane in afara, atunci adancitura este mai mica de 5 milimetri, iar aceste obiecte nu mai sunt potrivite pentru sezonul de iarna. Grosimea ideala este cuprinsa intre 7 si 9 milimetri. Verificati cu atentie produsele pe care le cumparati si adresati-va unor specialisti precum cei de la http://www.anvelopaieftina.ro!