fbpx

Software pentru Balanced Scorecard si KPI Dashboard de la IndicatoridePerformanta ro

Cluj-Napoca, 2 Februarie 2012 – IndicatoridePerformanta.ro anunta extinderea portofoliului de produse si servicii in managementul performantei prin adaugarea componentei tehnologice, reprezentate de doua solutii software considerate ideale pentru managementul performantei organizationale in Romania.

Solutiile pot fi vizualizate in detaliu prin intermediul site-ului de prezentare, accesibil la adresele www.scorecards.ro sau www.dashboards.ro, ambele redirectionate catre: www.indicatorideperformanta.ro/software-managementul-performantei.

Principalele 5 aspecte specifice solutiilor sunt:
1. Usurinta in configurare, integrare a datelor si invatare datorita interfetei intuitive;
2. Disponibilitate de accesare online (in cloud) sau in reteaua organizatiei prin instalarea pe serverele proprii;
3. Structura de preturi atractiva, cu doua niveluri de licente platite (administrator si editor), pentru restul membrilor organizatiei accesul fiind gratuit;
4. Robustete si securitate, garantate de platforma partenerului international cu o experienta de 10 ani in domeniu;
5. Confirmare a valorii pe piata, solutiile fiind utilizate la nivel global de organizatii precum Armata Statelor Unite, Starbucks, IBM, Walmart, Bank of America, Google, Organizatia Natiunilor Unite, UNICEF si Banca Mondiala.

Pretul competitiv si valoarea adaugata de intelegere a nivelului de performanta, facilitarea stabilirii initiativelor de imbunatatire si comunicare a acestora intre membrii organizatiei confera acestor solutii software un randament investitional optim.

Cele doua solutii software dedicate managementului performantei, Scoreboard, respectiv QuickScore, beneficiaza de aceeasi platforma tehnologica si functionalitati similare. Diferentele majore vin doar din punctul de vedere al terminologiei utilizate in cadrul aplicatiilor si a scopului in care este recomandat sa fie folosite. Astfel:
– Scoreboard permite configurarea facila de scorecard-uri si dashbord-uri pentru monitorizarea performantei, avand multiple optiuni grafice pentru vizualizarea optima a datelor si faciltitati de colaborare si monitorizare a initiativelor de imbunatatire. Este ideal pentru managementul performantei la nivel operational.
– QuickScore este recomandat pentru automatizarea sistemului Balanced Scorecard la nivel organizational, fiind aliniat cu metodologia „9 Pasi catre Success” dezvoltata de catre Institutul Balanced Scorecard. QuickScore este singurul software Balanced Scorecard recomandat in mod oficial de Institutul Balanced Scorecard.

Prin intermediul acestor solutii software, organizatiile pot sa isi consolideze rapid datele de performanta si sa controleze in timp real afacerea, prin monitorizarea, analiza si raportarea facila pe trei niveluri: obiective, indicatori de performanta si initiative de imbunatatire.

Adrian Brudan, Editor IndicatoridePerformanta.ro si Manager Solutii Performanta Organizationala, Acumen Integrat, afirma ca „In urma lansarii Scoreboard si QuickScore pe piata din Romania si a parteneriatelor cu organizatii de renume la nivel organizational, Acumen Integrat ofera acum o suita completa de produse si servicii in domeniul managementului performantei organizationale, de la asistenta in dezvoltarea strategiei, la implementarea sistemului de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard si configurarea solutiei software suport pentru monitorizarea Scorecardului de Performanta si a KPI Dashboard. Cursurile de pregatire, evenimentele de prezentare a studiilor de caz, studiile de cercetare si publicatiile cu exemple de indicatori de performanta si templateuri ilustrative, ofera la randul lor, o platforma educationala robusta in sprijinul organizatiilor din Romania care isi doresc dezvoltarea de capabilitati la standarde internationale in managementul performantei.”

Despre IndicatoridePerformanta.ro
IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1750 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.