fbpx

Sofiaman investeşte 100 000 de euro în noul magazin din Mega Mall

„Noul magazin reprezintă o continuare a conceptului nostru de business, ce face parte din strategia de dezvoltare a companiei. Ne dorim să fim prezenți în cât mai multe orașe din țară pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. În noul spațiu, consumatorii pot găsi cele mai noi colecții de pijamale, haine de casă, dar și lenjerie intimă sau costume de baie marca Lisca, distribuite, în exclusivitate, de Sofiaman.”, a declarat Florin Cucu, Director General Sofiaman.
Spațiul comercial din Mega Mall este primul flagship store deschis cu un concept cu totul nou, care continuă seria de modernizare a magazinelor începută în 2012.
Bucureștenii vor găsi în noul magazin sute de produse atât din colecţia Sofiaman Spring – Summer 2015 Women, Men, Kids&Baby, cât şi din colecţia de lenjerie intimă și costume de baie.
Designul interior al magazinului se înscrie într-un stil ușor burghez în care materialele naturale, precum lemnul, împreună cu fierul forjat, oglinzile și corpurile de iluminat constituie elementele principale ale amenajării.
În prezent, Sofiaman operează 8 magazine proprii deschise în Bucureşti, Iași, Târgu-Neamţ, Cluj, Suceava şi un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate în ţară şi în peste 300 unităţi ale distribuitorilor.
——————————————————————————————————————————-SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.