SocratePOS de la BITSoftware solutia ideala pentru vanzarile din magazine

Punand la dispozitie facilitati pentru inregistrarea, centralizarea si urmarirea vanzarilor companiei prin bonuri fiscale, SocratePOS poate fi utilizat cu succes in unitati de tip supermarket, minimarket, magazine generale, magazine alimentare, magazine de confectii sau de incaltaminte, restaurante, fast-food-uri, cofetarii-patiserii, chioscuri si alte magazine ce opereaza in sistem vanzare cu amanuntul.

SocratePOS este integrat nativ cu Socrate+ ERP, beneficiind de toate avantajele ERP-ului si a platformei SQL Server: replicari tranzactionale, numar nelimitat de utilizatori, etc. Iar pentru a creste viteza de operare, interfata permite selectarea produselor atat pe baza multiplelor coduri de bare existente pe produse, cat si a codului sau a denumirii de produs. Cu SocratePOS se lucreaza in timp real pe serverul central, nefiind nevoie de un calculator back office in magazin, reducand astfel costurile operationale. Aplicatia are o acoperire geografica foarte mare, putandu-se lucra de oriunde online, atata vreme cat exista conexiune la internet. In plus, datorita centralizarii informatiilor intr-o baza unica de date, activitatea de extragere a rapoartelor se reduce semnificativ, la fel si costurile de administrare.

SocratePOS functioneaza cu casele de marcat DATECS si SAPEL si cu POS-urile IBM/POS 2000 POS, AnziSoft POS, Wincor Nixdorf POS.

Despre Socrate+ ERP

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat in Romania. Cu prima implementare in 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, inregistrand in ultimii 16 ani, zeci de povesti de succes in retail, distributie si industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economica, o platforma pentru planificare si gestiunea tuturor resurselor din organizatie. Socrate+ este bazat pe cunoasterea aprofundata a proceselor specifice distributiei, retailului si industriei alimentare, experienta indelungata in lucrul cu aceste firme si numarul clientilor care il utilizeaza recomandand Socrate+ drept o solutie matura, ce ajuta la eficientizarea activitatii, reducerea costurilor si cresterea competitivitatii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.