SocrateOpen Warehouse Management costuri operationale reduse eficientizare a utilizarii spatiilor de depozitare si cresterea gradului de satisfactie a clientilor

Din dorinta de a oferi clientilor sai produse complete si competitive, BITSoftware a inclus in componenta de gestiune depozite din SocrateOpen functionalitati integrate ce automatizeaza operatiunile de intrare, iesire si de depozitare efectiva. Utilizand un motor unic si customizabil de reguli, sunt coordonate activitatile de depozitare, cu efecte directe asupra imbunatatirii productivitatii, a utilizarii spatiului si a gradului de satisfactie al clientilor.

Operatiile de intrare permit receptia marfii in depozit prin legarea receptiei fie de detaliile din comanda furnizor, fie de retururi sau codurile de produse. SocrateOpen suporta si receptia tuturor produselor de pe o singura comanda furnizor, printr-o functionalitate numita receptie rapida. Integrarea cu restul functionalitatilor SocrateOpen permite ca marfa receptionata (stocul acceptat) sa fie imediat disponibila pentru livrare in conformitate cu comenzile clientilor.

Modulul de gestiune a depozitelor permite planificarea livrarilor, oferind posibilitatea de a prioritiza comenzile care trebuie livrate imediat, tinand cont si de resursele umane (manipulatori, gestionari, etc.) existente in depozit si de termenele de livrare stabilite. Pot fi create livrari multiple intr-o singura zi, avand in vedere criterii precum data promisa, prioritatea comenzilor, destinatia de livrare etc. Utilizarea extensiei de gestiune a depozitelor creste satisfactia clientilor privind livrarile de marfa, (cu posibilitatea de a onora livrari partiale sau complete), dar si prin cresterea acuratetii gestiunii comenzilor si a respectarii timpilor de livrare. De asemenea, pot fi definite reguli speciale pentru culegerea marfii din depozit si criterii specifice pentru planificarea livrarilor, pentru a putea prioritiza livrarile catre clientii cei mai importanti.

SocrateOpen Warehouse Management automatizeaza miscarea marfii in depozit, optimizand spatiul, resursele si valoarea stocului, gestiunea putandu-se face pe mai multe nivele: culoar, rand, celula, pozitie. Sistemul permite mai departe organizarea locatiilor in zone. Alocarea pe zone, ridicarea marfii si reaprovizionarea se pot face atat pentru intreg depozitul, cat si numai pentru o anumita zona/celula. SocrateOpen furnizeaza, totodata, statistici extrem de utile, cum ar fi vizitele intr-o locatie, configuratia zonelor si livrarile de produse, permitand alocarea unui spatiu suficient de mare in locatiile cu acces facil, de unde produsele sunt miscate mai des.

Solutia de gestiune a depozitelor dezvoltata de BITSoftware este una adaptabila si flexibila, care permite orice modificare in modul pentru a-l alinia la schimbarile gamei de produse, designului depozitului, practicilor de business si regulilor contabile. Motorul de generare a acestor reguli din SocrateOpen este creierul din spatele activitatilor din depozit, regulile putand fi definite si organizate in strategii eficiente, inteligente pentru a maximiza productivitatea operatorilor din depozit.

Despre SocrateOpen

SocrateOpen este o soluție ERP / CRM open source, moderna, adaptabila, de clasa mondiala, care poate fi utilizata pe serverul propriu sau in Amazon Cloud la o fractiune din costul unui sistem ERP traditional. Adresata initial companiilor de servicii, solutia SocrateOpen este utilizata astazi cu succes si de companii din productie si distributie de bunuri de larg consum, import si distributie de aparatura medicala, import si distributie de echipamente electronice, productie agricola, constructii, telecomunicatii, productie discreta.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source – SocrateOpen – utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.