Societatea Brodank Comarnic – colaboratorul de succes al unitatilor HoReCa romanesti

Fie ca aveti o unitate de cazare, un restaurant sau un amplasament care le reuneste pe ambele, in mod definitoriu va doriti sa va bucurati de succes in ceea ce priveste gama de servicii pe care le puneti la dispozitia clientilor. Astfel, succesul unei astfel de afaceri poate fi atins prin satisfacerea deplina a clientilor, prin fidelizarea acestora, dar mai ales prin numarul de recenzii pozitive pe care le veti primi.

Dar cum pot fi clientii unei unitati de cazare sau a unui restaurant multumiti pe deplin? Ei bine, in acest sens un rol important il prezinta calitatea si gradul de profesionalism al produselor care stau la baza pachetului de servicii pe care le oferiti.

Spre exemplu, in cadrul unei unitati de cazare clientii isi doresc sa aiba parte de relaxarea mult asteptata de la un sejur. Astfel, incepand de la prosoapele de baie, pilote, perne si pana la lenjerii hotel, toate aceste elemente trebuie sa fie realizate din materiale inalt calitative, astfel incat sa contribuie la odihna si recreerea fiecarui client in parte.

In ceea ce priveste produsele pentru un restaurant, fie ca este vorba despre un eveniment special care va fi sustinut in sala sa de festivitati sau pur si simplu despre servirea specialitatilor sale, reprezentantii trebuie sa opteze pentru cele mai bune articole, precum sunt husele pentru mese sau pentru scaune, naproane si alte elemente specifice.

Pentru ca aspectele mentionate mai sus sa poata fi indeplinite cu succes de catre fiecare unitate de cazare sau restaurant, firma Brodank Comarnic vine in intampinarea clientilor sai cu produse HoReCa specifice, de o calitate net superioara la nivel de piata, dar si cu preturi avantajoase.

Motivele care stau la baza considerarii firmei Brodank Comarnic ca fiind unul dintre colaboratorii de succes al unitatilor de cazare si al restaurantelor din Romania constau in urmatoarele aspecte:

  • Produse HoReCa inalt calitative, realizate din materiale durabile care sa le aduca mai departe succesul unitatilor care le achizitioneaza. Astfel, cei care achizitioneaza de pe lenjerii-hotel.ro au posibilitatea de a le oferi clientilor proprii un pachet de servicii ce corespund pe deplin cerintelor acestora.
  • Gama diversificata de produse: fie ca este vorba despre modele de lenjerii hotel, despre huse de masa si de scaun sau alte produse, lenjerii-hotel.ro iese in intampinarea clientilor sai cu un pachet amplu de articole, astfel incat sa se poata alege varianta cea mai buna.
  • Preturi avantajoase: lenjerii-hotel.ro le ofera clientilor sai un raport optim intre calitatea si pretul produselor din pachetul sau de articole, aplicand tarife competitive la nivel acestui domeniu.
  • Portofoliu impresionant: dupa cum puteti observa pe site-ul sau de prezentare, lenjerii-hotel.ro, aceasta firma de succes a colaborat cu numeroase unitati HoReCa de prestigiu, asigurandu-le acestora un avantaj competitiv prin produsele inalt calitative.
  • Termene scurte de livrare: odata inregistrata comanda, echipa Brodank Comarnic va avea in vedere asigurarea transportului produselor dorite de dumneavoastra intr-un termen scurt de livrare, astfel incat sa le puteti utiliza in timp util.
  • Experienta: cu peste 25 de ani experienta in acest domeniu, echipa din spatele lenjerii-hotel.ro are in vedere identificarea solutiilor optime pentru fiecare client in parte conform necesitatilor sale, adaptarea la cerintele clientilor si multumirea pe deplin a acestora prin gama de produse oferita.

 

Prin urmare, daca sunteti interesati de produsele puse la dispozitie de lenjerii-hotel.ro, puteti accesa site-ul sau pentru a primi mai multe informatii utile sau pentru a-i contacta reprezentantii.