fbpx

Socep, un reper important in Portul Constanta

Socep este infiintata in anul 1991 si isi desfasoara activitatea in Portul Constanta si Portul Constanta- Sud Agigea. Activitatea sa este structurata pe doua terminale de operare distincte, terminalul de containere si terminalul de marfuri generale, unde principalele servicii pe care le ofera sunt: operare containere, operare marfuri vrac solide, operare marfuri generale unitizate, incarcare/descarcare in/din container marfuri generale, depozitare containere, depozitare containere frigorifice, depozitare marfuri vrac solide si unitizate in magazii si platforme descoperite, depozitare fructe in magazie frigorifica, sortare si marcare marfuri, insacuire marfuri vrac, manipulare/depozitare marfuri periculoase si agabaritice.

De ce este o societate de incredere si un punct de reper important in aceasta activitate? De peste 30 de ani, SOCEP, singurul operator portuar listat pe piata bursiera – Bursa de Valori Bucuresti, dovedește viabilitatea unei companii puternice si traditionale cu pozitie strategica in porturile Constanta si Agigea. Ne bazam in fiecare an pe modernizare si investim tot timpul in terminale, servicii si oameni. Suntem in cautare de personal din noua generatie, pentru a da un suflu nou terminalului de containere. Ai nevoie de manipulare containere in Portul Constanta? Socep este partenerul de incredere de care ai nevoie.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tuturor clientilor nostri, atat in manipularea cat si in depozitarea containerelor si marfurilor vrac, Socep investeste in utilaje si servicii pentru a oferi atat avantaje cat si beneficii companiilor cu care colaboreaza.