fbpx

Snick Ambalaje – ce veti gasi la acest importator si distribuitor de ambalaje de unica folosinta

Vremurile actuale impun altfel de masuri, care sa tina cont nu doar de nevoia umana, ci si de cea de conservare a mediului. Cu poluarea la cote alarmante, cu noile masuri europene care vin sa limiteze consumul de ambalaje din plastic, asistam la o schimbare majora. Toti cei din Horeca care utilizeaza ambalaje de unica folosinta se pot baza pe Snick Ambalaje pentru stocul de produse necesare.

 

Ambalajele care tin cont de mediul inconjurator – eco friendly si biodegradabile

 

Snick Ambalaje include in portofoliul de produse ambalaje de unica folosinta diverse. Acestea se preteaza a fi folosite in baruri, restaurante, in locatii Horeca unde sunt servite produse diverse, atat lichide, cat si solide.

 

Un stoc generos de produse se refera la cele biodegradabile. Sunt realizate din materiale precum lemn, palmier sau PLA printre altele. Pot fi comandate stocurile dorite, in concept ce corespunde cu business-ul in cauza.

 

De aici fac parte si acele produse de tip accesorii – betisoare, ustensile sau paie, mai tot ce este necesar in domeniul de food, delivery sau catering.

 

Comandati online

 

Snick Ambalaje este importator si distribuitor de ambalaje de unica folosinta. Puteti comanda online, din pagina oficiala. Pentru cei care se afla la o prima experienta cu acest furnizor o nota de convingere vine de la comandarea mostrelor. Este gratuit si va permite sa verificati practic si real daca ceea ce regasiti in oferta furnizorului se va potrivi concret cu ceea ce aveti nevoie.

 

In plus, in functie de valoarea comenzilor pe care le efectuati, puteti obtine discounturi. Colaborarea cu un astfel de furnizor este deci avantajoasa si paveaza un drum de cursa lunga. Comenzile sunt procesate in scurt timp, disponibilitate de stoc exista mereu. In plus, puteti comanda si produse pe baza de catalog.

 

Nimic nu se compara cu posibilitatea de a gasi un furnizor de incredere care sa ofere acele produse ce corespund cu viziunea business-ului. Reusiti deci sa oferiti clientilor calitate, incepand cu produsele in sine si pana la modul in care le prezentati, ambalati si llivrati.

 

Contact: [email protected]