fbpx

SmartID Romania lanseaza computerul inteligent Motorola TC55

Revolutie technologica in mobilitatea enterprise
SmartID Romania lanseaza computerul inteligent Motorola TC55
20% discount, OFERTA LIMITATA pentru primele 10 precomenzi

Bucuresti, 2 octombrie 2013. SmartID Romania, specialistul in solutii pentru mobilitate enterprise lanseaza astazi computerul mobil de tip enterprise care revolutioneaza din punct de vedere tehnologic piata solutiilor pentru mobilitate din Romania
Motorola TC55 este destinat cu precadere companiilor care desfasoara operatiuni mobile in teren (service, vanzari, facturare si incasare in teren), curierat, logistica. Cu ajutorul acestui computer inteligent, robust, companiile pot coordona procesele mobile in teren – angajati mobili, interactiuni cu clientii, accesul la documentatii, dovada service-ului, dovada livrarii, facturare, preluare comenzi, verificarea preturilor, a stocurilor, emitere bilete, captura de date, identificarea activelor, comunicatii de voce, managementul timpului si al resurselor etc.
TC55 este eroul unui grup de echipamente mobile robuste disponibile in viitor cu sistem de operare Android Jellybean, fiind fortificat si pregatit pentru business prin adaugarea Extension (Mx) – cele cinci clase de functionalitati care il fac imbatabil la nivel de securitate informatii, conectivitate, captura date, management aplicatii si management echipament.
Cu un design specific telefoanelor mobile de tip consumer (smartphone), acest computer mobil vine dotat cu sistem de operare Android 4.1.2, cu un nivel ridicat de protectie specific computerelor industriale (IP67), ecran WVGA touch de 4.3 inch, cu sistem dual Corning Gorilla Glass 2, cel mai bun sistem audio, functionalitati avansate de captura coduri de bare 1D/2D, processor 1.5 GHZ, memorie de 1GB RAM si 8 GB Flash, 64GB microSD, plus cele mai rapide conexiuni wireless: 4G, Wi-Fi si Bluetooth 4.0. In plus, datele si cardul media din echipament sunt protejate si criptate conform AES 256 (standard guvernamental) ceea ce previne instalarea si folosirea neautorizata de aplicatii, etc.
“Motorola TC55 include cele mai avansate functionalitati de business impachetate intr-un dispozitiv elegant, subtire, usor, care depaseste pentru prima data la nivel international granita computerelor inteligente enterprise si isi construieste propriul success mizand pe avantajele dar si pe dezavantajele terminalelor mobile de tip consumer . TC55 aduce eleganta acestor computere inteligente (smartphone) in mediul de business si adauga tehnologii unice si functionalitati specifice unui mega computer enterprise de buzunar. Construit pe sistem Android 4.1.2 TC55 include instrumente destinate dezvoltatorilor de aplicatii pentru mobilitate a.i acestia sa poata crea, testa, integra si implementa aplicatii pe platforme multiple. Acest computer mobil aduce viitorul mai aproape de prezent” declara Daniel Boangiu, Managing Director SmartID Romania.
“TC55 creaza sinergii intre tendinte, nevoi de mobilitate, tehnologii de top, puncte slabe ale echipamentelor existente in acest moment in ambele piete (enterprise si consumer). TC55 ofera companiilor o solutie revolutionara care inlocuieste financiar si operational orice dispozitiv de tip enterprise si orice terminal mobil de tip consumer folosit in prezent ca instrument de lucru pentru angajatii mobili din companii. Pentru companii acest lucru inseamna costuri mai mici, productivitate mai mare, mai putina bataie de cap pentru Directorii IT si eliminarea totala a dezavantajelor BYOD (bring your own device) in organizatii. Pentru angajati, un echipament puternic, cu toate functionalitatile necesare in teren, cu tehnologii de ultima generatie si un design care permite o folosire facila, plus robustetea necesara operatiunilor in teren, nu poate fi decat un plus la productivitate si de ce nu la conditii excelente de lucru” declara Romeo Iacob, Managing Director, SmartID Romania.
Primul terminal cu Android, “fortificat” pentru enterprise de la Motorola Solutions
TC55 include Motorola Extensions (Mx), o suita de cinci clase de functionalitati transforma si fortifica sistemul de operare Android din piata de consumer in sistem de operare de clasa enterprise: functionalitati avansate de securitate, managementul echipamentelor la distanta si suport pentru capabilitati de captura date de tip enterprise.
Sistem dual touch screen bazat pe tehnologia de ultima generatie HAST LCD. Cel mai bun sistem touch screen dual din industrie permite maximum de flexibilitate. Angajatii mobili pot selecta sistemul de captura a datelor: cu sau fara manusi, sau cu ajutorului unui creion de plastic pentru captura semnaturi. Ecranul WVGA este extrem de performat si fuctioneaza in medii ostile chiar si atunci cand este ud. In plus consuma jumatate din energia necesara altor sisteme din industrie.
Functionalitati de captura de date de tip enterprise pentru productivitate mai mare. Companiile isi pot automatiza si pot reduce timpul alocat fiecarui proces cu ajutorul functionalitatilor avansate de captura de date. TC55 are incorporat un cititor de coduri de bare 2D si optional poate include un cititor coduri de bare 1D/2D, montabil pe deget, conectat prin Bluethooth. TC55 este dotat cu o camera photo de 8MP si tehnologie NFC (Near Field Communications). Angajatii pot capta astfel orice tip de date cu simpla apasare de buton – coduri de bare 1D/2D, in orice conditii de vizibilitate, documente, fotografii, semnaturi, filme video si informatii prin NFC (Near Field Communication). Atunci cand clientii magazinelor de retail vor fi pregatiti pentru NFC, acest dispozitiv va revolutiona experienta din retail.
Cel mai bun suport audio din clasa sa de echipamente
TC55 include doua speakere amplasate frontal, de patru ori mai puternice decat cele existente la telefoanele inteligente de tip consumer in timp ce alte doua microfoane si tehnologia de anulare a zgomotelor asigura un sunet clar, clistalin, in ambele sensuri ale comunicarii.
Construit pentru nevoi enterprise
TC55 include toate caracteristicile unei functionari pe termen lung. Este un echipament robust, rezista la caderi repetate de la 1.2m, este sigilat conform IP67 ceea ce inseamna ca rezista in conditii de folosire ostile: umiditate, praf, temperaturi de operare cumprinse intre -10 si +50 de grade Celsius si soc termic de la-40 la +70 grade Celsius, tranzitie rapida, apa. Include un ecran revolutionar Corning Gorilla Glass 2 pentru a asigura operatiuni de incredere in ciuda accidentelor determinate de caderi sau scurgeri de lichide (ecranul flexeaza la cadere).
Cea mai rapida conexiune wireless – cellular, Wi-Fi si Bluetooth. Indiferent de conexiunea de care au nevoie, angajatii se pot baza pe cea mai rapida conexiune posibila: 3G, 802.11a/b/g/n sau Bluethooth 4.0.
Usor de vizualizat in orice conditii de iluminare. Angajatii au nevoie de un echipament performant indiferent in ce conditii lucreaza, la interior sau exterior. Cu 700NITS ecranul este usor de citit chiar si in conditii puternice de soare. Acest ecran este suficient de rezistent pentru a nu se zgaria atunci cand este scapat de la inaltime.
Cea mai rezistenta baterie din aceasta clasa. Bateria poate fi inlocuita si ofera o capacitate de doua ori mai mare decat echipamentele cu care concureaza iar ecranul foloseste jumatate din energia ecranelor LCD obisnuite ceea ce permite functionarea echipamentului pe toata durata unui schimb de lucru.
Cea mai flexibila gama de accesorii din clasa. Toate accesoriile sunt dezvoltate special pentru consumatorii enterprise. Un cablu de incarcare robust insoteste toate echipamentele si este superior oricaror conectori tipici e.g. microUSB.
Servicii business class pentru orice TC55. Garantia Service from the Start insoteste orice echipament, este valabila 2 ani si acopera atat defecte aparute in conditii de folosire normale cat si folosirea defectuoasa. Garantia de reparatii este disponibila in 3 -7 zile.
Terminalul TC55 va fi disponibil incepand cu 1 noiembrie 2013 cu 20% reducere, oferta fiind limitata pentru primele 10 precomenzi. Echipamentul este disponibil pentru informare si precomenzi pe site-ul nostru, cel mai mare magazin B2B din Romania, cu peste 85,000 de solutii si echipamente pentru mobilitate.
Despre Smart ID
Smart ID este specialistul în soluții de mobilitate care integrează cele mai noi tehnologii în domeniul RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business inovatoare.
Portofoliul de soluții Smart ID este destinat în principal industriilor de productie, logistică, curierat, retail, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, pe lângă echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, service, managementul depozitelor, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, controlul accesului etc.
Pentru mai multe informații legate de acest produs puteți lua legatura cu Cornelia Carmen Ureche, Marketing Director, Smart ID Romania, tel. 0725 633 767 sau puteti vizita site-ul nostru.