Smart ID Romania obtine si in 2013 statutul de cel mai valoros Partner Motorola Business Solutions in Romania

Bucuresti 18 octombrie 2013. Smart ID Dynamics S.A. specialistul in solutii pentru mobilitate enterprise din Romania obtine si in 2013 statutul de cel mai valoros Partener Motorola Business Solutions in Romania. Compania a fost certificata pentru prima data in anul 2010 cand a devenit Reseller Autorizat pentru terminale mobile, scanere coduri de bare, sisteme RFID si echipamente WLAN si in numai doi ani a devenit cel mai valoros partener Motorola Solutions pe intregul segment de solutii pentru mobilitate enterprise.
“Piata de mobilitate din Romania a evoluat catre o zona de specializare in care provocarile tehnologice din domeniul capturii, stocarii si analizarii unor cantitati mari de date necesita nu atat multiple certificari cat mai degraba un mix de talente si tehnologii, abilitati si cunostinte de business care sa iti permita sa securizezi, sa construiesti, sa integrezi si sa coordonezi o multitudine de date, echipamente si active din ce in ce mai dinamice. Parteneriatul cu Motorola Solutions este rezultatul acestui mix de resurse si al unui portofoliu de solutii proprietare nisate pe segmente emergente in cadrul industriilor pe care le acoperim. Desi mai sunt multi pasi de facut aspiram la statutul de cel mai bun Partener Motorola la nivel regional” declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID Romania.
“Solutiile de mobilitate enterprize dezvoltate de Smart ID Dynamics sunt folosite cu success in productie, utilitati, logistica si transporturi, distributie, curierat si field service. Hub-ul de tehnologie dezvoltat din Bucuresti reuneste peste 85,000 de produse, solutii si tehnologii, plus expertiza si specialisti cu peste 10 ani de experienta in mobilitate enterprise. In acest moment, acest hub de tehnologie, unic in Romania la nivelul complexitatii ofertei de aplicatii si tehnologii pentru mobilitate enterprise, reuneste cele mai noi solutii lansate de Motorola Solutions cat si de la Advantech, Cognex si Zebra, cei mai importanti parteneri in structura cifrei noastre de afaceri”declara Romeo Iacob, Managing Partner, SmartiD Dynamics S.A.
Smart ID Dynamics S.A. este unul dintre cei mai importanti jucatori specializati in mobilitate enterprize din Romania. Compania a inregistrat in 2012 o crestere de 201% a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeasi perioada din 2011, de la 2,71 mil euro la 5,48 mil euro. In structura cifrei de afaceri, in 2012, cea mai mare crestere o au serviciile cu cca 80%, structura care se pastreaza si in 2013. Din punct de vedere al segmentelor de piata productia a contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a companiei cu un procent de cca 30% , a fost urmata de transporturi si logistica cu 25%, retail si distributie cu 18%, servicii cu 17% si respectiv utilitati cu 10%. Pentru 2013 ne mentinem estimarea de crestere a cifrei de afaceri cu 20%, comparativ cu anul 2012.
Despre Smart ID
Smart ID, este specialistul în soluții de mobilitate enterprise care integrează cele mai noi tehnologii în domeniul automatizarii proceselor de business, RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business inovatoare.
Portofoliul de soluții Smart ID este destinat în principal industriilor de producție, logistică, curierat, retail, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, pe lângă echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, service, managementul depozitelor, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, controlul accesului etc.
Pentru mai multe informații referitoare la compania Smart ID puteți lua legatura cu Carmen Ureche, Director Marketing, SmartID Romania, la telefon: 0725 633 767 sau pe email Carmen.ureche@smartid.ro.