fbpx

Smart ID Dynamics – Zebra’s „Best Solutions Partner” in Romania

Bucuresti, 11 noiembrie 2015 – Smart ID Dynamics, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii inteligente pentru automatizarea proceselor de afaceri si solutii bazate pe Industrial IoT, a fost recent desemnat “Best Solutions Partner” pentru anul 2015, in Romania, de catre ZEBRA Technologies.
Titlul “Best Solutions Partner 2015 – Romania” a fost anuntat în cadrul conferintei anuale a partenerilor ZEBRA.
Premiul se acorda pe baza loialitatii si a eforturilor continue de a oferi solutii care rezolva problemele clientilor, pe baza unor performante de crestere clar definite, pentru cifrele de afaceri generate cu ZEBRA Technologies in Romania si Moldova.
Smart ID Dynamics este dedicat clientilor sai si le ofera acestora cele mai bune solutii si servicii, personalizate in functie de tipul afacerii.
“Este o onoare sa primim distinctia „Best Solutions Partner 2015” acordata de ZEBRA Technologies, dovedind astfel ca Smart ID Dynamics joaca un rol important in succesul inregistrat de ZEBRA in Romania. Suntem foarte mandri de aceasta realizare intrucat distinctia reflecta direct eforturile si implicarea echipei Smart ID de a spori succesul afacerilor clientilor nostri.
Am reusit să construim cea mai puternica si specializata echipa ZEBRA din Romania, ce deserveste un numar mare de clienti din Romania si Republica Moldova.” a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner al Smart ID Dynamics.

Despre Smart ID: Suntem de mai bine de 5 ani alături de afaceri românești și regionale, cu soluții informatice care răspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de soluții perfect integrabile care se adresează unor arii mari din industrie, cu focus pe: Retail, Distribuție, Transport&Logistică, Producție, Utilități și Energie.