Smart ID Dynamics – singurul Premier Partner Panasonic Toughbook din Romania

Bucuresti, 23 mai 2016 – Compania Smart ID Dynamics isi intareste pozitia de leader pe piata solutiilor de mobilitate, devenind singurul Premier Partner Panasonic in Romania.

In cadrul acestui partneriat, Smart ID si Panasonic vor lucra in stransa legatura pentru a oferi cele mai bune produse rugged, printre care binecunoscutele CF-31 si CF-53 rugged Toughbook precum si ultimele terminale portabile fully-rugged Panasonic Toughpad® FZ-N1 (cu sistem de operare Android® Lollipop, constuit pentru a rezista unor cazaturi de pana la 6 picioare sau unei ploi torentiale, putand fi utilizat chiar cu manusi) si FZ-F1 (terminal portabil all-in-one) – cu ultimul sistem de operare Windows 10 IoT si sistem de securitate enterprise-grade, manevrabil si nativ ce permite conectare IoT.

“Avem deja o relatie stabila cu Panasonic, iar acest acord extinde capacitatile noastre comune de a oferi intreprinderilor accesul la produse inovatoare, menite sa le ajute in procesele de automatizare a afacerilor precum si in cresterea productivitatii,” a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics. „Putem spune ca anul 2015 a fost pentru noi anul Panasonic Toughbook / Toughpad, proiectele dezvoltate pe aceste echipamente ducand la consolidarea statutului companiei Smart ID Dynamics pe nisa produselor rugged din Romania si Moldova”.

Statutul de Premier Partner inseamna ca putem oferi clientilor nostri ultimele tehnologii disponibile si servicii mai bune, membrii echipei Smart ID Dynamics fiind in mod special instruiti, devenind in acest fel experti in Panasonic Toughbook. In calitate de experti Toughbook instruiti , echipa noastra detine knowhow-ul si experienta necesare pentru a analiza nevoile de afaceri ale clientilor si de a oferi recomandari eficiente si fiabile de produs.

Despre Smart ID Dynamics: Smart ID este o companie cu capital integral romanesc, o societate pe actiuni, fondata in anul 2010 de catre Daniel Bongiu si Romeo Iacob, ce au o experienta cumulata de peste 12 ani in industrie. Inca de la infiintare, compania a avut ca directie principala zona de automatizare si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata.
Suntem o companie de nisa, care si-a pastrat focusul pe directiile strategice stabilite inca de la infiintare, iar proiectele realizate si rezultatele obtinute in ultimii ani ne-au ajutat sa devenim liderul pietei AIDC (auto id & data collection). Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma foarte flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie; servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.