Smart Home Concept – firma ce va transpune in realitate locuinta mult visata

Atunci cand vine vorba de constructia unei case, deciziile privind intreg ansamblul nu sunt deloc usoare. Desi fiecare are propriile idei despre structurarea acesteia, dar si despre stilul in care se doreste sa fie construita, expunerea lor este un lucru destul de dificil.

Daca persoana respectiva nu lucreaza in acest domeniu, al proiectarii, si nu are nici cea mai mica idee despre bazele constructiei caselor, este indicat sa apeleze la o echipa de profesionalisti ce ii vor face, cu siguranta, ordine in ganduri, dar si in ceea ce priveste ideile.

Site-ul https://www.smarthomeconcept.ro/ vine ca o recomandare in ceea ce priveste proiectele de case. Firma de proiectare constructii civile activeaza pe piata de profil din anul 2009. Smart Home Concept a luat nastere din pasiunea comuna a colectivului pentru constructii, iar asta se observa datorita accentului pe care il pun pe fiecare detaliu in parte.

Echipa este formata din arhitecti, ingineri, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL cu o lunga experienta in domeniul proiectarii. Sunt disponibili oricand si ofera cu placere servicii complete de urbanism, arhitectura, design interios, inginerie si consultanta tehnica in constructii, expertize tehnice si urmarire de santier atat personelor fizice cat si firmelor.

Posibilitatea oferita de Smart Home Concept pentru a interveni cu modificari asupra oricarui detaliu

Atunci cand se opteaza pentru serviciile oferite de Smart Home Concept, lucru si indicat de altfel, trebuie mentionat de la inceput ce se ofera posibilitatea de a interveni oricand cu modificari. Fiecare membru al echipei ofera intreg suportul si sfaturi valabile  inca din prima faza – alegerea proiectului. Comunicarea este cheia succesului, iar echipa cunoaste bine acest aspect si de aceea, pana in faza de predare a constructiei la cheie se poate interveni cu idei, modificari din partea beneficiarului.

Totodata, pentru a a beneficia de un ajutor in conturarea deciziilor, Smart Home Concept pune la dispozitie, in cadrul platformei online, un catalog 3D de case. Odata proiectul ales, el va fi prezentat in imagini 3D realiste, menite sa ofere o imagine clara despre cum va arata locuinta in final. Dupa cum s-a mentionat anterior, proiectele se pot modifica in fuctie de dorintele si necesitatile fiecaruia: se pot mari si respectiv micsora suprafetele incaperilor, recompartimentarea spatiului interior este si ea posibila, se poate schimba forma acoperisului, adauga un garaj sau un subsol si multe altele. Tot acest pachet de servicii si posibilitati aferente este perfect conceput pentru a nu trebui sa se apeleze la mai multe firme pentru fiecare serviciu in parte.

Proiectele de case propuse de Smart Home Concept au un concept aparte: imbina armonios partea arhitecturala cu solutii tehnice optime menite sa confere spatiului interior o buna functionare printr-o compartimentare adecvata, eficienta ridicata in ceea ce priveste consumul de energie electrica si, nu in ultimul rand, un consum optim de materiale pentru conceperea locuintei mult visate.

Pentru ca visele sa se transforme in realitate, in cadrul site-ului se regasesc si alte informatii ce tin de serviciile pe care acestia le ofera pentru o constructie de lunga durata si standarde inalte.