SmartChat dezvăluie secretul celor 7 ani de performanță!

SmartChat

Drumul spre succes nu e unul tocmai ușor. E nevoie de foarte multă muncă și dăruire pentru a ajunge acolo sus, pentru a ajunge în vârf. În timp ce mulți se mulțumesc cu puțin și sunt fericiți dacă au reușit să ajungă la jumătatea drumului, pentru cei cu adevărat ambițioși orizontul necunoscut și dorința de a evolua vor arde necontenint înăuntrul lor alimentându-le astfel puterea de a continua.

Astăzi am decis să vă împărtășim secretul unui studio de videochat celebru, unui studio de videochat care de 7 ani se află în topuri și luptă permanent pentru a ajunge și mai sus. Este vroba despre smartchat.ro, un studio cu adevărat smart dacă e să privim la toate realizările de până acum!

    Cum a început povestea SmartChat?

„Am știu că vreau să fac perfromanță, am știut de la bun început că vreau să fiu în topuri și asta a fost dorința mea și a echipei mele de când ne știm. Niciodată nu ne-am mulțumit cu ce am obținut, mereu am vrut mai mult, am vrut să ne depășim, am vrut să evoluăm, am vrut să prosperăm.

    Acum 7 ani când a început povestea studioului nostru, nu aveam nici măcar un sfert din spațiul pe care îl aveam acum și eram doar 5 angajați. Am început de jos, ca oricare altă companie, iar când privim cât de sus am ajuns parcă nici nu ne vine să credem.”

    Ce dificultăți ați întâmpinat pe parcursul acestor 7 ani de muncă?

„Cred că de minim 5 ori am fost în pragul falimentului. Acum 7 ani videochatul era un subiect foarte tabu, nu spun că acum nu e, dar parcă pe atunci toată lumea se ferea de acest domeniu ca dracul de tămâie cum spune vorba aceea populară. Am rămas la un moment dat cu o singură fată și ne-a luat ceva timp să ne punem pe picioare și să le arătăm tinereleor cât de multe beneficii poate aduce o astfel de meserie înafară de partea financiară.”

    Care este secretul? Cum ați ajuns până aici?

  „Nu știu dacă aș putea spune că e neapărat un secret. În fond, e un lucru cunoscut de toată lumea. Ca să ai succes în orice domeniu, trebuie să lupți. Să lupți pentru visele tale, să nu te lași doborâtă de criticile și părerile celor din jur și să-ți dorești permanent să de depășești.

    Mă uitam acum câteva zile la câștigurile pe care le-au avut modelele noastre în ultima vreme și am rămas de-a dreptul impresionată.  Nu numai că este foarte greu să găsești o meserie atât de bine plătită în România, dar și cât de multe avantaje au modelele ce ne aleg pe noi! Și poate o să spuneți că sunt lipsită de modestie, dar merit să  mă laud cu toate reușiele noastre de până acum și cu toate premiile câștigate, pentru că e munca noastră de 7 ani!”

    Ce trebuie să facă fetele care vor să se alăture echipei?

    „Să vină la un interviu pentru a sta de vorbă cu mine. Să lase orice jenă sau prejudecată deoparte și să vină să se deschidă. Restul, e floare la ureche!”