Slabeste rapid si fara eforturi prin sedintele de masaj anticelulitic

24 mai 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Foarte multe femei, dar si barbati doresc sa scape de grasimea depusa pe fese, pe coapse, pe abdomen, sa scape de colacei si sa arate supli, hainele sa se aseze mai bine pe corpul lor zvelt si frumos. Rezultatele unei cure de slabire se vad dupa cateva saptamani, in timp ce rezulatatele sedintelor de masaj de slabire se vad dupa numai cateva sedinte.

In cadrul salonului http://freestylebeauty.ro , atat femeile, cat si barbatii pot beneficia de aceste servicii, precum si de un pachet epilat total, machiaj sau manichiura, extensii sau tratament de par.

Beneficiile masajului de slabire

Masajul de slabire nu numai ca indeparteaza grasimea de pe corp, ci si celulita, remodeland tesutul adipos. Acesta este un remediu natural impotriva celulitei, influentand nu numai aspectul fizic, ci si sanatatea, metabolismul celular si sistemul glandular prin arderea de calorii, eliminarea excesului de apa si scaderea in greutate.

Totodata, masajul de slabire ajuta la recapatarea aspectului ferm si elastic al pielii, ajuta la spargerea si eliminarea nodulilor celulitei, stimuland eliminarea apei din tesuturi.

Rezultatele masajului de slabire

Rezultatele masajului de slabire se vad dupa cateva sedinte, variind de la o persoana la alta. Unii vor slabi mai mult in talie, altii pe coapse sau in zona soldurilor. Excesul ponderal poate afecta nu numai aspectul estetic, ci si sanatatea oamenilor si le poate pune in pericol viata, de aceea este important sa scape de grasime.

Masaj de slabire | pachet epilat total | cele mai mici preturi | freestylebeauty.ro

masaj de slabire

Masajul de slabire are ca principal scop influentarea metabolismului celular si a sistemului glandular in vederea unui consum accelerat de calorii, pentru a scadea in greutate. Manevrele de masaj de slabire alterneaza de la cele foarte profunde, la cele superficiale, de la cele rapide la cele relaxante.

Efectele acestui masaj sunt imbunatatite de folosirea unor anumite creme, uleiuri, dar si de un regim alimentar adecvat, lipsit de preparate prajite, grasimi, dulciuri si tot ce se dovedeste nociv din acest punct de vedere.

Alte tipuri de masaj profesional asigurate in cadrul salonului

Pe langa masajul de slabire sau de cel anticelulitic, profesionistii salonului Free Style Beauty asigura si servicii profesionale de masaj terapeutic, de relaxare, de remodelare corporala, intr-un climat intim si in conditii ambientale foarte agreabile, maseurii folosind o gama larga de produse profesionale.

Totodata, clientii si clientele salonului vor putea opta pentru masaj terapeutic, masaj cu bete de bambus si reflexoterapie. Preturile sunt accesibile, iar efectele sunt vizibile din primele sedinte!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram