SLABESTE CU AJUTORUL PSIHOLOGIEI

Buna ziua, numele meu este Mihaela Popa, sunt trainer acreditat de Ministerul Educatiei, life&business coach certificat SNLP – SUA şi psihoterapeut specializat in terapii cognitiv-comportamentale. Insa nu despre pregatirea mea vreau sa va vorbesc acum.
Vreau sa va vorbesc despre una din greutatile de a fi femeie. O problema aparent superificiala atunci cand apare, dar care se poate transforma intr-o adevarata problema de viata. Ca multe alte femei, an de-a randul, una din preocuparile mele zilnice era cum sa fac sa-mi stavilesc pofta de mancare si sa am o alimentatie sanatoasa, fara sa poftesc in nestire dupa fel si fel de mancaruri.
Desigur, in prima instanta a trebuit sa-mi dau seama ca aceasta pofta a mea nu-mi va aduce decat necazuri, si ca, daca nu fac ceva concret la momentul oportun, problema mi se va transforma intr-o ratiune de a trai total eronata: „sa traiesc ca sa mananc”. Apoi, dupa indelungi angoase, cautari, cercetari si documentari, am realizat ca totul este mintea mea. Trebuie doar să-ţi conştientizezi sistemul cel mai eficient de slăbire: mintea ta.
Pentru că fiecare avem înclinaţii profesionale diferite, nu putem să ne axăm viaţa pe domeniul psihologic pentru a ne trata. Ar însemna un dezastru din punct de vedere al carierei profesionale, iar şansele de izbândă, în raport cu timpul sacrificat, ar fi mici. În acest caz intervin psihoterapeuţii, special pregătiţi pentru a lucra cu dumneavoastră, pentru dumneavoastră, într-un timp cât mai scurt şi asta pentru că toată experienţa lor profesională va este oferită la un preţ care nu poate concura cu cel mai valoros dintre bunurile omeneşti: timpul.
Ce pot să fac pentru ca problema greutăţii să nu mai fie una de actualitate în viaţa mea?
Astfel am conceput un program in cadrul Centrului de dezvoltare personala Body Mind Spirit care foloseste cele mai recente tehnici psihologice, pentru a va permite sa rezolvati pentru totdeauna problemele legate de felul de a va alimenta si de greutatea corporala.
Pentru a testa daca acest program vi se potriveste, raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. Ati incercat diferite tipuri de diete de slabire?
2. Toate sau cele mai multe dintre ele au dat gres mai devreme sau mai tarziu?
3. Sunt momente in care nu va place de dumneavoastra?
4. Va ganditi o mare parte din timp la mancare?
5. Mancati cand nu va este foame?
6. Vi s-a diminuat increderea in sine?
7. Vi se intampla de multe ori sa mancati cu scopul de a va consola?
8. Vi se intampla sa va ghiftuiti?
9. Exista loc de mai bine in relatiile dumneavoastra cu alte persoane adulte?
10. Aveti sentimentul ca v-a scapat viata de sub control?
Daca raspunsul dumneavoastra este afirmativ la cinci sau mai multe dintre aceste intrebari, programul vi se potriveste foarte bine.
Cred cu convingere ca fiecare din noi posedă capacitatea de a înţelege şi rezolva propriile probleme, la inceput si cu ajutorul meu, Mihaela Popa, ca mai apoi să căpătaţi suficientă încredere în forţele proprii precum şi cunoştinţe în domeniu cât să continuaţi drumul singuri.
Cred, de asemenea, ca fiecare din noi are rezervă uriaşă de potenţial nefolosit, care aşteaptă să fie pus în valoare.
Sper sincer ca acest mesaj sa va ajute si sa va dea un punct de pornire in lupta cu obiceiurile daunatoare ale mintii noastre.
Cu drag,
Mihaela Popa