fbpx

SKF – performanta din spatele performantei

In ultimul week-end din martie (30-31 martie) s-a desfasurat pe circuitul de la Tunari, Cupa SKF la autoslalom. Prima etapa din acest sezon din cadrul Campionatului National de Autoslalom a adunat la start peste 60 de piloti impartiti in 7 grupe. Vremea favorabila a permis evolutii spectaculoase ale pilotilor inscrisi, iar cel mai disputat podium a fost cel dedicat juniorilor, unde Bianca si Eduard Anton au ocupat locurile 1 si 3.

Grupul SKF este implicat in competitiile din motorsport de mai bine de un secol, pentru ca niciun alt domeniu de activitate nu poate oferi conditii de testare atat de dure si complexe precum competitiile sportive. SKF ofera solutii tehnice dedicate echipelor din intreaga lume si considera competitiile cu motor adevarate bancuri de teste pentru noile tehnologii.

Divizia SKF Racing dezvolta si furnizeaza solutii tehnice dedicate celor mai prestigiosi producatori auto si moto implicati in competitiile internationale. Fie ca este vorba de Formula 1, curse de karting, camioane, motociclism, NASCAR, implicarea SKF este prezenta peste tot. Divizia SKF Racing este furnizor oficial pentru Scuderia Ferrari, pentru Ducati Corse si RCR Team din NASCAR.

Grupul SKF este prezent in peste 130 de tari si are 15.000 de distribuitori in intreaga lume iar kit-urile SKF acopera 97% din parcul de autoturisme din Europa. An de an, SKF lanseaza pe piata produse destinate celor mai noi tipuri de autovehicule.

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati:
Patricia Ivanescu, SKF Marketing Communication
[email protected]