SIVECO se afla in topul celor mai performante 10 companii europene

In cadrul festivitatii organizate recent de European Business Awards la Istanbul, SIVECO Romania a fost premiata pentru excelenta in exportul de produse si servicii software.

Ceremonia de gala a acestei prestigioase competitii a beneficiat de prezenta ministrului turc al Integrarii Europene, a comisarului European pentru Comert, a reprezentantilor guvernamentali de la Ankara, a consilierilor premierului turc si a foarte multi oameni de afaceri europeni.

Competitia European Business Awards are ca scop identificarea celor mai performante companii europene, selectate pe baza a trei criterii: inovatia, excelenta si sustenabilitatea in afaceri. Un juriu compus din lideri de afaceri, reprezentanti ai mediului academic si jurnalisti a selectat in finala competitiei, pe baza acestor criterii, cele mai performante si reprezentative 10 organizatii din toata Europa.

“Intrarea firmei noastre in topul intocmit de jurati European Business Awards este un motiv de bucurie pentru toata echipa noastra. Este cert ca facem parte din elita companiilor europene si acest lucru se bazeaza pe expertiza dobandita in 21 de ani de proiecte mari, pe excelenta in management si pe o echipa care face lucruri de calitate. Ne pregatim sa demaram noi proiecte in Asia Centrala si Regiunea Caspica, in tari din Comunitatea Statelor Independente (CIS), in tari din nordul Africii, precum si pentru organizatii din structura Comisiei Europene. Peste tot oferim tehnologii inovative, produse de calitate, exportam inteligenta romaneasca“, a declarat dupa finalul ceremoniei Florian Ciolacu, Vicepresedinte Vanzari Internationale, SIVECO Romania.

Din 15.000 de companii inscrise in editia 2013 a competitiei au fost selectate 100 care au fost distinse cu titlul Ruban d’Honneur, datorita realizarilor exceptionale obtinute in afaceri, dinamicii evolutiei lor si aplicarii standardelor etice si de calitate. In marea finala de la Istanbul au intrat doar 10 companii.

SIVECO Romania a obtinut in acest an cel de-al treilea premiu Ruban d’Honneur, oferit de European Business Awards, dupa ce a primit si titlul de Campion National – singura firma romaneasca castigatoare la categoria “Business-uri cu cifra de afaceri intre 25 si 150 milioane euro”.

Expertiza companiei in derularea de proiecte cu acoperire nationala a fost construita in 21 de ani de o echipa de specialisti de exceptie. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatateste activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

SIVECO Romania dezvolta proiecte cu impact social deosebit, precum cele pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca, Autoritatea Nationala Vamala, Biroul de Credit, Inspectoratul General al Politiei Romane etc.

Despre European Business Awards
European Business Awards este o competitie care recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practice, inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. Aceasta se conformeaza directiilor Uniunii Europene si ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei.

European Business Awards s-a impus rapid ca distinctie importanta in mediul de afaceri european si este recunoscut ca o platforma de top pe continentul nostru.

European Business Awards urmareste trei scopuri mari si distincte:
– Genereaza exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeana
– Creeaza notorietate si sustine personalitatile si organizatii de succes
– Propune studii de caz si modalitati de dobandire a expertizei, impartasite de organizatii cu performante exceptionale.

Patronul oficial al European Business Awards este din 2013 Comisarul european pentru comerț Karel De Gucht.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.