SIVECO Applications 2020 reduce costurile de administrare ale companiilor

Cu un grad inalt de personalizare si proiectat dupa standarde de ultima generatie, SIVECO Applications 2020 acopera prin componente si functionalitati dedicate toate procesele de business specifice clientilor din diferite verticale: productie, comert, utilitati, energie, petrol si gaze, transporturi, banci, constructii.

SIVECO Applications 2020 asigura gestionarea resurselor la nivelul intregii companii, automatizarea fluxurilor de date si reproiectarea fluxurilor informatice, consistenta si coerenta datelor, precum si regasirea si raportarea rapida a informatiilor. Toate acestea se traduc in reduceri de costuri prin optimizarea timpilor de prelucrare a datelor, reducerea volumului muncii manuale si optimizarea fluxurilor de documente, precum si prin eficientizarea operatiunilor specifice activitatilor de productie, distributie, vanzare, salarizare sau financiar-contabile.

Prin folosirea sistemului se reduce cu 25% volumul de munca manuala necesar realizarii evidentelor contabile, iar cu un singur click pentru generarea automata a rapoartelor se economisesc 2.000 de ore de munca, echivalentul numarului total de ore de munca al unei persoane dintr-un an.

Companiile isi pot optimiza cu ajutorul sistemului SIVECO Applications 2020, activitatea de gestiune a stocurilor, ajungand la reducerea cu peste 60% a stocurilor supranormative, a celor cu miscare lenta sau fara miscare.

Pe de alta parte, sistemul integrat contine componente dedicate companiilor furnizoare de utilitati, cum ar fi Managementul Facturarii de Utilitati, care are capacitatea de a gestiona sute de mii de facturi si citiri de contoare. Cu ajutorul acestei componente, companiile reduc timpul necesar calcularii facturilor cu peste 75%.

Pentru comercianti, sistemul ofera componente prin care se reduc cu 20% costurile necesare lucrarilor de evidenta contabila a operatiunilor comerciale si cu peste 70% volumul de munca necesar gestionarii comenzilor clientilor.

Avantajele utilizarii sistemului sunt apreciate la nivel international de numeroase competitii, printre care si Best in Biz EMEA, care a recunoscut SIVECO Applications 2020 ca una din cele mai perfomante si inovative solutii de business din Europa, Orientul Mijlociu si Asia.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are peste 1.000 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor peste 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFNOR Groupe, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume: Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.