fbpx

SIVECO Applications 2011 permite cresteri de peste 15 ale productivitatii organizatiilor

Nici un business nu mai poate face performanta fara un sistem de management al resurselor (Enterprise Resources Planning- ERP).

Clientii care au achizitionat pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011 au raportat o crestere semnificativa a incasarilor dupa primele 12 luni de utilizare a acestei solutii de gestiune. Potrivit acestora, pierderile firmelor lor s-au redus cu peste 20%.

In topul importantei au fost nominalizate aplicatiile de Management Financiar Contabil, Managementul Achizitiilor, Managementul Stocurilor, Managementul Salarizarii.

Domeniile principale pentru care SIVECO Applications contribuie esential in cresterea eficientei si a competitivitatii sunt cele de productie, utilitati, servicii, constructii, transporturi, administratie, agricultura, sanatate.

“SIVECO Romania are, prin solutia sa de tip ERP, un produs informatic de inalta calitate, ajuns la maturitate, validat de clienti, atat companii mari, cat si firme mici sau mijlocii. Dovezile nivelului lor de satisfactie sunt extinderile permanente ale relatiilor contractuale si recomandarile pe care le ofera clientilor potentiali. In peste 18 ani de cand am inceput dezvoltarea acestui software complex am acumulat o experienta uriasa, iar dorinta noastra de a oferi managerilor solutii de top, in timp real, a facut ca sistemul informatic integrat sa devina un produs viu, dinamic, care se pliaza oricaror cerinte, la cele mai inalte standarde”, a declarat Dr. Ing. Sorin Dimofte, Director Vanzari si Consultanta Sisteme Informatice, SIVECO Romania.

Compania SIVECO Romania se implica in adevarate relatii de parteneriat cu clientii sai, oferind consultanta din mai multe puncte de vedere (tehnic, comercial, de business) intelegand ca un sistem informatic integrat este un produs care se achizitioneaza pe termen lung, in medie pe 10 ani.

Astfel, utilizatorii beneficiaza nu numai de un sistem performant, care asigura integrarea activitatilor, reducerea timpilor de lucru, accesul direct la date, resurse si costuri controlate, protectie impotriva erorilor umane, dar si de suport pentru dezvoltare, intr-o economie globala aflata in rapida schimbare, in care competitivitatea este singura optiune pentru succes.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.