fbpx

Situatii in care ai nevoie de tractari auto pe platforma cu macara

Situatii in care ai nevoie de tractari auto pe platforma cu macara

Statisticile arata ca firmele de tractari auto Moeciu, Bran sau tractari auto Brasov, sunt foarte solicitate in perioada vacantelor, in conditiile in care foarte multi turisti care ajung la munte fie sunt implicati in diverse accidente, fie au ghinionul de a li se defecta masina.

De cele mai multe ori, tractarea unui autovehicul se face simplu, prin remorcare sau cu ajutorul unei platforme pe care masina ajunge pe rotile ei. Totusi, solicitarile pentru tractarea pe o platforma cu macara sunt din ce in ce mai mari.

Pentru ca o platforma cu macara poate sa genereze costuri mai mari decat una normala, este bine sa stii cu exactitate cand ai nevoie de o astfel de solutie, pentru a economisi. Costurile sunt mai mari pentru ca macaraua este foarte grea si genereaza un consum mai mare, dar si pentru ca o astfel de platforma are un cost de achizitie destul de mare.

Cand ai, asadar, nevoie de tractari auto pe platforma cu macara?

O situatie in care este necesara o astfel de solutie este atunci cand ti-ai uitat cheile in masina iar aceasta s-a inchis automat. Acest lucru nu iti permite nici sa scoti masina din viteza, nici sa lasi frana de mana, asadar, este imposibil ca urcarea pe platforma sa se faca pe rotile ei.

Este bine sa te asiguri, totusi, ca ai la indemana actele masinii, pentru a dovedi ca esti proprietar. Daca ti-ai uitat in masina inclusiv talonul si buletinul, lucrurile se complica destul de mult.

O alta situatie in care o astfel de platforma este esentiala este momentul in care suferi un accident iar masina este impotmolita intr-un sunt langa drum. O macara rotativa este cea mai sigura intr-o astfel de solutie si poate sa iti ridice masina cu usurinta, fara a o avaria mai mult decat este avariata in urma accidentului

Problemele de directie pot genera si ele nevoia de a solicita o platforma cu macara, in conditiile in care o masina cu astfel de probleme nu poate sa fie tractata prin remorcare.

Nu in ultimul rand, platforma cu macara poate sa fie solicitata atunci cand masina ta trebuie sa fie folosita pentru programul Rabla, insa nu mai are roti sau nu mai poate functiona, sau in numeroase alte situatii in care automobilul nu mai este atat de mobil.

Apeleaza la tractarea cu macara doar in ultima instanta!

Daca ai nevoie de tractare, nu cere din start o solutie de acest fel! De cele mai multe ori, costurile pot fi scazute daca optezi pentru tractarea prin remorcare sau daca pur si simplu te asiguri ca firma pe care o chemi are si un mecanic bun la dispozitie, care poate sa iti puna masina pe picioare. Platforma trebuie sa fie doar ultima solutie pe care o adopti si trebuie sa vina in momentele cu adevarat dificile din trafic.