Site ul eTorturi ro s a relansat cu 22 de compozitii noi si peste 100 de modele noi de torturi

Magazinul online de torturi personalizate eTorturi a relansat site-ul web ca parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piata dulciurilor premium, venind in intampinarea clientilor cu 22 de compozitii noi si peste 100 de modele noi de torturi.
“Noul site eTorturi face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung si vine ca un raspuns la nevoile clientilor care nu au timp sa alerge la cofetaria din cartier sau isi doresc produse premium si gusturi desavarsite. Noi tinem la calitatea produselor noastre si folosim doar unt, ciocolata belgiana sau blat de casa alaturi de Whisky, lichior, alune, krantz, menta, portocale etc. “, declara Oana Rizea, manager si cake designer eTorturi.
Pe langa divizia de torturi, compania propune si produse dedicate sectorului corporate. “Avem produse de patiserie si miniprajituri specifice pentru alcatuirea unui bufet sarat sau dulce, venind astfel in intampinarea angajatilor care trebuie sa organizeze evenimente sau propria petrecere in cadrul companiei”, a mai spus managerul Oana Rizea.
O componenta esentiala a afacerii eTorturi este consilierea de specialitate pe partea de gust si design. Aceasta este asigurata de specialistii eTorturi care pornesc de la filozofia ca fiecare tort este unic si poate sa surprinda personalitatea sarbatoritului dar, decizia finala trebuie sa fie in concordanta cu evenimentul planuit.
eTorturi, s-a nascut in anul 2013 din dorinta de a veni pe piata de dulciuri cu un alt concept. In noua formula de prezentare, site-ul web este structurat pe categorii distincte de torturi de copii, botez, nunta, candy bar si prajituri pentru a pemite clientilor accesul cat mai facil la o gama cat mai variata de produse. Compania asigura livrarea produselor cu masini frigorifice.