fbpx

Sistemul de tâmplărie PVC EVO TOP LINE îmbunătățește performanțele termice și acustice

Eficiența energetică trebuie să fie o prioritate în construcțiile moderne. De aceea, EVO-LINE, o companie specializată în sisteme de tâmplărie PVC din vestul României, se bazează pe inovație pentru a contribui la optimizarea energetică a clădirilor moderne. În procesul continuu de cercetare, compania a dezvoltat un sistem care reușește să aducă un plus important din perspectiva confortului termic și fonic. Pe termen lung, performanțele tâmplăriei PVC completează tehnologiile de eficiență termică ale clădirii în vederea scăderii cheltuielilor de exploatare.

Sistemul de tâmplărie PVC EVO TOP LINE a fost lansat pe piață după un proces amplu de cercetare. Echipa EVO-LINE s-a bazat pe experiența internă și internațională pe care a acumulat-o cu ocazia proiectelor ample la care a participat. Fiecare proiect a relevat o serie de elemente care au putut fi dezvoltate și integrate în noul sistem.

În primul rând, punctul principal pe care specialiștii EVO-LINE s-au concentrat a fost îmbunătățirea eficienței termice. Un nivel ridicat de eficiență termică se traduce în menținerea unei temperaturi ambiante confortabile pe tot parcursul anului. În același timp, avantajele eficienței energetice se vor resimți și în facturile aferente încălzirii și răcirii spațiului interior, fie el rezidențial sau comercial.

Una dintre îmbunătățirile tehnice care au dus la creșterea eficienței termice este utilizarea unei garnituri centrale inserate în cadrul profilului. Această garnitură are și o contribuție majoră în izolarea fonică, ceea ce recomandă sistemul de tâmplărie PVC EVO TOP LINE pentru clădirile poziționate în zonele aglomerate, cu trafic intens care generează un impact fonic negativ asupra confortului în spațiile interioare. Astfel, acest sistem exploatează la maximum atributele tehnologiilor inovatoare și le adaptează pentru a obține un nivel ridicat de etanșare, asigurând un confort optimizat indiferent de anotimp.

În condițiile în care sistemul este integrat în structura de izolație termică a clădirii rezultatele se vor resimți pe termen lung într-o scădere substanțială a pierderilor de căldură. Iarna, sistemul de încălzire va avea nevoie de un consum mai redus pentru a menține temperatura dorită, alungându-se astfel la reduceri ale facturilor de până la 30%. Economia realizată în timp justifică investiția într-un sistem performant de izolație termică cu integrarea EVO TOP LINE.

Inovația nu se oprește la EVO TOP LINE. Soluțiile EVO-LINE evoluează odată cu cerințele pieței, cu nevoile de eficientizare ale beneficiarilor și, nu în ultimul rând, odată cu evoluția tehnologiilor specializate din domeniu.

Despre EVO-LINE

EVO-LINE este o companie inovativă, activă pe piața soluțiilor de tâmplărie din PVC, originară din vestul țării. Compania s-a concentrat inițial pe exporturi, a câștigat expertiză și experiență pe piețele Europene. Acum, aplică principiile de calitate și eficiență asimilate în experiențele externe, integrându-le în crearea soluțiilor oferite clientului rezidențial și comercial.