fbpx

SINGURUL SUPERGRUP DIN ROMANIA LIVE IN ZEBBRA CLUB

Petrecerile live continua joi 20 si vineri 21 octombrie in Zebbra club.

Daca seara de joi este rezervata pentru “singurul supergrup din Romania”, asa cum modest caracteriza Gabi Cotabita trupaVH2 cu ocazia lansarii celui de al “2”-lea album, seara de vineri din Zebbra Club ii are ca protagonisti pe muzicienii trupei Marfar.

Cei 7 membrii ai trupei VH2, cu Gabi Cotabita si Mihai Pocorschi in prima linie, vor prezenta publicului piese de pe cele doua albume “Greatest Hits” si “2”, trupa fiind printre putinele din lume, daca nu singura, care a lansat primul album cu numele Greatest Hits, lucru oarecum normal, parte din membrii formatiei venind dupa o cariera muzicala de peste 30 de ani.
Printre piesele pe care trupa le va interpreta vom regasi si hit-urile: “Trece vremea”, “Daca n-ai iubi” sau “Departe de noi”.
De-a lungul celor 7 ani de existenta grupului Vh2 se pot mandrii cu performanta de a fi cantat in deschiderea unor nume importante sau cum le place lor sa glumeasca, Roxete respectiv Elton John, au inchis doua dintre spectacolele lor.

Avand aceiasi varsta frageda ca si VH2, trupa Marfar, dupa 7 ani de activitate, ii asteapta pe toti fani in Zebbra Club sa le readuca aminte ca zicala care ne caracterizeaza este “las-o ba ca merge asa”.
Trupa Marfar va delecta publicul atat cu piesele proprii dar si cu cover-uri ale unor trupe ca Abba, Smokie, Pink Floyd sau interpreti ca Elvis Presley, Gloria Gaynor sau Michel Jakson.