Simona Dress Studio Rochii de inchiriat – Cel mai nou trend in materie de fashion

Inchirierea rochiilor este un “truc” folosit de multi ani de catre vedete. Astfel, ele pot avea o aparitie diferita la fiecare eveniment fara sa investeasca sume foarte mari in rochii pe care le poarta o singura data. Acum, cand majoritatea pozelor de la evenimente sunt postate online, nu este rentabil sa cumperi cate o rochie pentru fiecare ocazie. De ce sa cumperi cand poti sa inchiriezi?

Simona Dress Studio s-a nascut din dorinta de a face lucrurile diferit si isi doreste ca acest serviciu sa fie accesibil tuturor categoriilor de clienti, nu doar celor cu venituri mari.
“Vrem sa redefinim modul in care cumparam si folosim rochiile. De acum nu te vei mai intreba “Eu cu ce ma imbrac?”

O parte din rochiile disponibile pentru inchiriat fac parte din colectiile unor branduri cunoscute in UK dar indisponibile in magazinele din Romania: Little Mistress, Virgos Lounge, Mascara, TFNC, insa Simona Dress Studio colaboreaza si cu un atelier de croitorie si intentioneaza sa produca propria colectie de rochii.
De la rochii de zi, de seara sau chiar pentru gravide, acestea se pot inchiriat pentru o perioada de 3 zile, o zi si chiar o ora, la preturi intre 29 lei si 350 lei.
In fiecare luna in colectie sunt adaugate modele noi, create in functie de tendintele sezonului.

Pentru a se sigura ca alegerea rochiei preferate este corecta, inainte de a o inchiria, clientele sunt invitate la o sedinta de proba gratuita in studio-ul din Bucuresti, pe Strada Matasari.

Despre Simona Dress Studio
Simona Dress Studio este o afecere de familie, un proiect demarat de Simona Niculae, o tanara pasionata de moda si frumuste, impreuna cu sora sa. Proiectul a fost finantat 100% din din fonduri proprii.