Simbolul portului popular – ia romaneasca si de ce sa o porti

ienationala.ro

Tot mai frecvent intalnita in garderoba reprezentantelor feminine, ia romaneasca reprezinta un articol de vestimentatie elegant, in trend, fara varsta. Constituie un simbol al portului popular, regasindu-se la ora actuala intr-o multime de variante stilizate. Se poate integra cu succes in tinutele moderne, asigurand aparitii inedite cu fiecare ocazie. Chiar daca a cunoscut numeroase interpretari, aceasta ocupa un loc de cinste in lumea modei, regasindu-se in colectiile lansate de designeri celebri.

Vine in intampinarea celor ce doresc sa isi reactualizeze garderoba, respectiv sa o completeze cu o astfel de piesa populara magazinul online Ie Nationala. In cadrul site-ului oficial www.ienationala.ro gasesc cele interesate colectii versatile reprezentate de binecunoscuta ie romaneasca, atat cusuta manual, reconditionata, cat si in regim industrial, de fiecare data definita de eleganta si finete.

Ia romaneasca – piesa vestimentara de nelipsit in tinutele anului 2019

Cu siguranta ca ia romaneasca reprezinta o piesa de senzatie in garderoba femeilor in anul 2019. Reprezinta solutia pentru o diversificare inteligenta a tinutelor, indiferent de stilul acestora. Poate fi integrata cu succes atat in cel elegant, office, casual, cat si sport. Totul tine de priceperea fiecareia de a realiza combinatiile potrivite.

Cu o piesa atat de populara, orice femeie poate dobandi stralucirea dorita, indiferent de tipul de ocazie sau eveniment. Motivele pentru care ia este o achizitie de realizat sunt numeroase. Specialistii IeNationala.ro prezinta numai 3 dintre acestea in randurile urmatoare.

  1. Este o piesa vestimentara extrem de chic

La fiecare tranzitie intre sezoane, reprezentantele feminine pornesc incantate spre magazinele de imbracaminte, din dorinta de a realiza o completare de efect a garderobei. Ia nationala este o achizitie de realizat intrucat, indiferent de sezon, aceasta se poate purta – desigur cu o asortare pe masura. Motivele traditionale ale iilor constituie in ultima perioada sursa de inspiratie pentru designeri. Nimic nu reuseste sa egaleze insa vesnica ie romaneasca, cu diversele ei motive traditionale. Asta o transforma intr-o piesa vestimentara extrem de chic, simplu de integrat in stiluri variate. Oricine poate deveni centrul atentiei in cadrul unui eveniment cu ajutorul iei.

  1. Reprezinta un simbol al identitatii si culturii romanesti

Ia nu este altceva decat un simbol pentru portul national. Se cuvine asadar acestei piese un respect deosebit, fiind o mostenire a romancelor. Se orienteaza mai ales spre iile lucrate manual cele care doresc sa depaseasca orice tipar al elegantei feminine. Modelele de ii cuprinse in colectiile de pe ienationala.ro pastreaza cu fidelitate tainele creativitatii, asemenea vechilor ii, lucrare prin tot felul de metode rudimentare dar foarte meticuloase.

  1. Constituie un stil versatil

Atunci cand este vorba despre un model cusut manual, suma merita tot efortul financiar. Desigur ca ia va ocupa loc de cinste in garderoba, constituind deseori o alegere inspirata. In functie de buget, cele interesate gasesc pe site-ul ienatioanala.ro ii din panza de bumbac, respectiv din materiale ce au la baza fibre naturale, ideale pentru confort deplin. Sunt o alegere pentru toate cele ce doresc sa alcatuiasca un stil versatil, fiind potrivite pe orice vreme pentru ca pielea nu transpira, iar aerul poate circula corespunzator prin fibre.

Cele doritoare sa poarte ii romanesti de o calitate incontestabila, sub designuri aparte, ce constituie simboluri ale portului romanesc pot comanda cu incredere din magazinul IeNationala.ro.