Silozuri de calitate de la Gewa Masch

silozuri cereale 1

Oricare agricultor ştie că silozurile de cereale nu numai că joacă un rol important în procesul de producţie agricolă, dar sunt şi indispensabile acestuia. Nicio recoltă de cereale nu poate supravieţui în lipsa unui spaţiu de depozitare special conceput pentru a o feri de pericolele iminente ale climei.

Iar cu cât silozul este mai profesionist şi mai bine adaptat realităţilor locale, cu atât recolta va fi mai ferită de riscuri, iar producţia mai prolifică. Din acest motiv, Gewa-Masch vă oferă silozuri moderne care folosesc ultimele tehnologii în domeniu pentru a vă proteja recolta.

Alege silozurile de cereale de pe gewa-masch.ro pentru a-ţi proteja nu numia recolta, dar şi business-ul

Ţi-ai pus la punct toată logistica pentru afacerea ta agricolă şi acum ai nevoie şi de utilaje performante care să îţi susţină 100% planul? Atunci înseamnă că ai aceeaşi viziune cu cei de la Gewa-Masch care cred în aceeaşi măsură ca şi tine în calitatea acestora pentru o ruşită completă. Şi tocmai din acest motiv au şi creat silozuri de depozitare care să ofere cel mai mare grad de protecţie pentru recolta ta.

Indiferent de nevoile specifice pe care le ai, de clima din regiunea în care îţi desfoşori activitatea sau de numărul de recolte anuale, cei de la gewa-Masch îţi vor oferi întotdeauna cele mai buna alternative. Pe de o parte pentru că produc mai multe tipuri de silozuri de cereale dintre care să-l alegi pe cel potrivit nevoilor tale, iar pe de alta pentru că îl poţi personaliza cum crezi de cuvinţă. În felul acest oricare dintre silozurile pe care le vei alege de la Gewa Masch pentru a-ţi păstra recolta în siguranţă, vor corespunde în detaliu tuturor nevoilor tale.

silozuri cereale

În gama de silozuri pe care ţi-o oferă aceştia poţi găsi deopotrivă silozuri cu fundul plat sau siloturi cu fundul conic sau silozuri de încărcare şi de alimentare. Indiferet pe care îl vei alege vei beneficia de aceleaşi standarde înalte de calitate pe care aceştia le asigură pentru toate produsele pe care le execută.

Tipuri de silozuri de la Gewa Masch

Silozurile cu fundul plat îţi vor aduce avantajul contraporţii care nu va permite accesul în interiorul acestuia pe toată durata depozitării. În plus, suprafaţa de ventilaţie poate ajunge de la 15% la 100%, iar sistemul de descărcare laterală îţi va facilita intervenţa în cadrul procesului central de descărcare. Silozurile cu fund conic îţi vor oferi o rezistenţă sporită la presiunea externă, fiind confecţionate din coloane zincate cu profile laminate.

Iar silozurile de încărcare şi alimentare îşi pot extinde înălţimea de la cea standard de 4500mm la oricât consideri tu că ai nevoie, structura lor fiind alcătuită din profile laminate dublu T, construite din oţel galvanizat la cald. Aşa că orice nevoi ai avea pentru a-ţi păstra recolta poţi apela la oricare dintre aceste modele pe care la găseşti pe gewa-masch.ro. tocmai pentru a fi nu numai sigur de calitatea silozului tău de cereale, dar şi pentru a fi sigur şi de încununarea efortului tău în conformitate cu aşteptările. Alegând silozurile de cereale de pe gewa-masch.ro alegi, de fapt, să îţi protejezi nu numai recolta şi efortul investit în realizarea acesteia, dar şi business-ul.