fbpx

Siguranta traficului rutier si pietonal o noua divizie in cadrul AMG Romania

Incepand cu luna aprilie (a.c.) o noua divizie isi face loc in cadrul companiei AMG ROMANIA. Este vorba despre divizia de “Siguranta a traficului rutier si pietonal (STRP)” , un domeniu in care AMG Romania a obtinut toate autorizatiile necesare de la CNADNR si Politia Rutiera in vederea implementarii mai multor proiecte in diferite orase din Romania.
”Siguranta traficului rutier si pietonal in orasele din Romania este o alta prioritate permanenta a administratiilor locale. Am discutat cu reprezentantii institutiile competente, iar zonele cele mai predispuse accidentelor sunt pe strazile adiacente scolilor, a pietelor si a zonelor industriale zone unde va fi instalata aparatura moderna care va inregistra si afisa viteza masinilor aflate in trafic.” a declarat Mircea Miches, directorul de vanzari al AMG Romania.

In parteneriat cu VIAL Spania (Viales Levantinos S.L.) , AMG Romania – Divizia STRP va prezinta urmatoarele produse sau servicii:

– Indicatoare si elemente de semnalizare rutiera, Indicatoare de avertizare, Indicatoare de reglementare, Indicatoare de orientare si informare ,Indicatoare de semnalizare temporara a lucrarilor.

– Elemente conexe de semnalizare rutiera, Butoni reflectorizanti, Limitatoare de viteza, Stalpi ornamentali, separatoare de cale flexibile, delimitatoare de margine, Indicatoare kilometrice (borne).

– Semafoare rutiere si pietonale.

– Sisteme de supraveghere video trafic, supraveghere pietonala si supraveghere de ansablu (supraveghere stradala)