Siguranta pe timp de noapte data de farurile masinii | nordgarage.ro

reparatii auto in Bucuresti

Este cunoscut faptul ca becurile farurilor se uzeaza cu timpul si se schimba ca si anvelopele, franele sau diverse filtre. Pe masura ce becurile se invechesc, puterea lor se diminueaza, ceea ce inseamna ca vor lumina mai putin. Acest lucru poate crea probleme grave de siguranta pe timp de noapte, nu numai pentru utilizator, ci pentru toti soferii.

Motivul principal pentru accidente este atribuit vizibilitatii slabe a conducatorului auto cauzata de lumina redusa. Intrucat ochiul uman nu este adaptat pentru vederea nocturna, culorile tind sa dispara, contrastul se estompeaza, iar soferii sunt adesea orbiti de lumina care se apropie de alte vehicule. In esenta, soferii de noapte pot experimenta miopia de scurta durata.

Solutia usoara a acestei probleme este de a avea mai multa lumina pe sosea. Cel mai bun mod de a face acest lucru este acela de a inlocui becurile vechi cu unele noi, dar si curatarea externa a farurilor pentru a fi sigur ca lumina transmisa de bec nu este oprita de bariere de praf sau mizerie. Ideal este a se inlocui ambele faruri in acelasi timp pentru a beneficia de o lumina uniforma, insa multi soferi prefera sa inlocuiasca becurile pe rand.

O iluminare mai buna va imbunatati vizibilitatea pe timp de noapte si, de asemenea, va creste siguranta si increderea de sine a soferului. Dispozitivele de iluminare pentru masini se modernizeaza, producatorii incercand sa tina pasul cu noile tehnologii, asa ca si soferii ar trebui sa ia in considerare achizitia de becuri actuale. Acest lucru nu numai ca ajuta la schimbarea aspectului masinii, dar poate, de asemenea, sa imbunatateasca performante legate de vizibilitate.

Pentru informatii corecte in acest sens, este indicat ca intotdeauna sa apelati la sfaturile specialistilor de la Nord Garage.

In Bucuresti exista Nord Garage, un service auto in Baneasa, a carui echipa este intotdeauna dispusa sa ofere informatii avizate cu privire la orice componenta a masinii, inclusiv faruri. Daca aveti nevoie de reparatii auto in Bucuresti sau doar confirmarea ca masina este in stare buna, accesati https://www.nordgarage.ro/ si programati o intalnire cu un specialist!