fbpx

Si compania ta poate face rost rapid de bani lichizi

Raspandirea noului coronavirus la nivel mondial a dus treptat la inchiderea intregii lumi pentru a se proteja. Totusi, multe afaceri nu s-au putut proteja impotriva falimentului, astfel ca unele au tras obloanele. In schimb, exista solutii moderne pentru asemenea probleme dificile care afecteaza nenumarate business-uri si orice antreprenor ar trebui sa stie ca factoringul aduce aport de lichidati.

Ce este factoringul

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ce este factoringul, adica acel proces prin intermediul caruia iti poti cesiona creantele si incasa instat sumele aferente facturilor tale. Nenumarate business-uri sunt blocate atunci cand ofera produse sau servicii cu factura le termen de plata si sunt nenumarate situatii in care e nevoie de acele sume de bani, astfel ca factoringul se dovedeste a fi o solutie foarte buna in acest sens.

Mult mai comod online

Lumea s-a digitalizat in ultimii ani, insa in ultimele luni in contextul pandemiei aceasta digilitalizare a fost accelerata semnificativ. Nenumarati antreprenori s-au dovedit a fi nevoiti sa se adapteze si sa gaseasca solutii prin care isi pastreze afacerile pe linia de plutire. Unele s-au reinventat, altele au falimentat, insa cert este ca multi s-au mutat online. Tot online pot fi accesate si solutii de finantare precum factoringul care aduce mai mult confort si proceduri simplificate, alaturi de mai putine griji pentru toti antreprenorii.

Pentru oameni de afaceri moderni

E clar ca un om de afaceri modern isi doreste sa aiba acces la solutii de finantare pe masura, iar factoringul este un exemplu foarte bun in acest sens. Totul se poate derula simplu, rapid, fara drumuri inutile si fara proceduri complicate. Factoringul este o procedura care devine tot mai populara de la un an la altul si care a luat avant pe durata pandemiei atunci cand nenumarate firme s-au vazut a fi puse in situatii dificile.

Ideal pentru diferite business-uri

Aceasta solutie se dovedeste a fi potrivita pentru business-uri din toate domeniile, astfel ca in acest sens putem aminti de studiouri foto, de florarii, saloane de infrumusetare, terase, restaurante, firme de IT, sali de fitness, terenuri de sport si nu numai. Nu conteaza care este domeniul in care iti desfasori activitatea pentru ca factoringul aduce aport de lichidati de care, cu siguranta, multi antreprenori au nevoie.

Conditiile nu sunt stricte

In acelasi timp, in cazul factoringului conditiile impuse nu sunt atat de stricte ca atunci cand vorbim de diferite solutii financiare. Spune adio dosarelor stufoase, regulilor dificil de respectat si drumurilor pana la banci cand totul este mult mai simplu si, in plus, este disponibil direct online.

Evita birocratia

Aceasta este ocazia ideala prin care eviti si birocratia, cea care pune bete in roate multor antreprenori. Nu e nevoie de proceduri complicate si ingreunate de reguli inutile, astfel ca online totul este mult mai simplu, in special cu ajutorul factoringului, asa ca afacerea ta este pe drumul cel bun.

Salveaza-ti afacerea

Daca esti un antreprenor afectat de pandemie aflat in cautarea unor solutii financiare pentru salvarea propriei afaceri trebuie sa stii ca nu esti singurul. Totusi, prin intermediul solutiilor moderne de finantare, iar pentru ca factoringul aduce aport de lichidati, atunci iti este mult mai usor sa depasesti orice situatie dificila.

Poti sa apelezi aici

La Omnicredit esti pe maini bune pentru ca aici gasesti mai multe solutii si, in plus, in doar cateva secunde deja ti-ai facut cont pe site. Mai departe trebuie sa alegi solutia care iti convine, sa incarci documentele necesare, iar in cel mult o ora deja primesti un raspuns. In cazul in care acesta este afirmativ, atunci in maxim 8 ore primesti suma solicitata direct in contul tau, atat de simplu este.