Shoppy lanseaza prima aplicatie care iti recompenseaza fiecare poza

Shoppy este singura aplicatie prin care obiceiul tau de a face poze este recompensat. Exista nenumarate moduri prin care poti impartasi experienta ta la shopping cu prietenii, insa cu Shoppy totul devine mai simplu si mai avantajos. Pe platforma noastra gasesti cele mai cool brand-uri si localuri pentru a face cumparaturi sau pentru a te distra, ai tot timpul oferte si discounturi actualizate si te poti bucura de acestea cand doresti. Ba mai mult, cu cat folosesti mai des Shoppy, cu atat ai mai multe sanse de a castiga premii si vouchere de cumparaturi suplimentare in magazinele partenere. Fiecare prezenta in locatiile Shoppy iti aduce noi beneficii.
Aplicatia Shoppy este disponibila pentru cele mai folosite sisteme de operare: iOS si Android. La mai putin de o luna de la aparitia in magazinele de aplicatii, Shoppy este utilizat de peste 12.000 de oameni, iar peste 3.000 de poze si-au primit deja recompensa. Shoppy beneficieaza de o interfata prietenoasa si intuitiva, fiind extrem de usor de folosit. Snap&Save si primesti nenumarate beneficii.
Echipa Shoppy lucreaza in mod constant pentru a largi reteaua de parteneri care deja acopera un spectru larg de produse si servicii. Activam in domenii precum: fashion, sport, cafenele si restaurant, tehnologie, beauty, home, evenimente si auto. Ne ocupam in fiecare zi de extinderea sferei de produse si servicii disponibile in aplicatie pentru a te bucura oricand de cele mai competitive discount-uri si premii.
“Shoppy este singura aplicatie in care te simti non-stop ca in sezonul reducerilor. Brand-urile si locatiile tale favorite iti pun la dispozitie discount-uri si oferte adaptate la cerintele utilizatorilor” – a declarat Alexandru Printz, Co-fondator Shoppy Global.
Aplicația Shoppy este disponibila prin download gratuit in AppStore și Google Play