fbpx

Shop Einstal – cum sa alegi hidroforul potrivit

 

 

Apa este indispensabila in orice casa si orice defectiune la nivelul tevilor sau a presiunii creaza un disconfort. Apa de la oras este o problema pentru multe persoane deoarece deseori se intrerupe sau scade brusc presiunea si toate treburile casei trebuie amanate. Este o pierdere de timp si o suparare sau o grija in plus.

 

Casele care dispun de o fantana, precum si cei care locuiesc la bloc, pot opta pentru varianta de hidrofor. Acesta mentine presiunea apei si daca exista o fantana in apropiere poate extrage apa din ea, pentru interior. Un hidrofor este o instalatie care permite distributia apei.

 

Aspecte importante in vedere alegerii hidroforului

 

 

In primul rand trebuie avuta in vedere cantitatea de care este nevoie in casa respectiva, dupa care se  alege capacitatea vasului. In functie de cati membrii sunt in casa trebuie facuta alegerea cea mai buna pentru a evita situatia de a consuma prea mult sau de a nu fi suficienta apa. Un hidrofor scade si costurile la curent deoarece este prevazut cu un dispozitiv care scade numarul de porniri-opriri.

 

Acesta are 10 parti componente care trebuie sa se potriveasca exact si sa se imbine perfect pentru o buna functionare, de aceea este important sa se ia cont si de parerea unui specialist care cunoaste elementele si poate decide anumite aspecte.

 

Este o investitie facuta pe moment care isi dovedeste utilitatea in timp si care aduce beneficii casei. In special cand se dispune de o fantana sau un put este de preferat aceasta optiune si se poate gasi chiar si un hidrofor ieftin, in functie de preferinte. Variante diverse sunt disponibile pe Shop Einstal si un specialist poate sti exact necesitatea fiecarei case. Trebuie luat in considerare faptul ca anumite modele pot functiona doar daca apa are cel putin 9 metri si maxim 20. Chiar si la acest aspect exista variatii, conform aparatului, locului si puterii de extragere.

 

Fiecare element din care este compus are propriul scop si elementele importante precum vasul, pot evita crearea unei presiuni prea mari. Busonul de golire are scopul de a goli vasul in timpul iernii pentru ca acesta sa nu inghete si sa permita o buna functionare in continuare.

 

Elemente care reduc costurile

 

 

Gama de produse de la Shop Einstal contine numeroase elemente care in primul rand usureaza viata, dar care reduc din costuri pe termen lung. Pentru cei care detin o centrala termica, pot conecta un panou solar. Acestea se aleg tot in functie de numarul de persoane care locuiesc in casa respectiva si se adapteaza usor locului de montat. Locul cel mai optim este stabilit de un specialist care recomanda varianta cea mai buna in functie de spatiu.

 

Panourile solare nu se sparg pe timp de iarna deoarece nu contin apa.Datorita antigelului, se mentine in stare buna pana la temperaturi de -28 de grade celsius. Trebuie avuta in vedere inclinatia la care este montat, fiind unul dintre cele mai importante aspecte. Este compus din mai multe elemente care combinate ajung sa functioneze optim.

 

 

Pentru a descoperi toata gama accesati site-ul si pentru orice informatii suplimentare sunati la unul dintre numerele 0766.261.389, 0766.261.392 si  0786.124.777.