fbpx

Sfaturi utile pentru o carieră stomatologică de succes

Succesul în stomatologie depinde de capacitatea medicului de a gestiona în mod corespunzător atât aspectele clinice, cât și aspectele practice ale practicii tale. Majoritatea stomatologilor fac greșeala de a se concentra doar pe unul dintre aceste aspecte, ignorând sau minimalizand celălalt aspect.

Sfatul 1: Îmbunătățește sistemul intern de gestiune a clienților.

Primele 10% din cabinete stomatologice înțeleg că sistemele lor interne sunt esențiale pentru succesul lor. Utilizarea sistemelor învechite poate afecta cu ușurință calitatea serviciilor pe care le oferi pacientului. De exemplu, poți utiliza un sistem informatic de sănătate performant pentru stocarea și gestionarea informațiilor despre pacient. Un sistem care permite integrarea face mai ușor accesul la istoricul medical al unui pacient, la rezultatele testelor de laborator anterioare și la prescripții.

Sfatul 2: Creează o practică unică. Să fii unic înseamnă să oferi potențialilor pacienți un motiv să te aleagă pe tine în detrimentul altor medici stomatologi locali. Prin urmare, trebuie să identifici, să protejezi și să comercializezi avantajul tău competitiv unic. Nu contează dacă te concentrezi asupra unei anumite specializări prin si mergi mereu la cel mai recent curs implantologie sau dacă oferi servicii stomatologice generale. Crearea unei perspective unice asupra serviciilor de îngrijire dentară de calitate are puterea de a păstra mulți clienți.

Sfatul 3: Spune da marketingului digital. Ei bine, marketingul digital este soluția ideală pentru nou afacere să atragă clienți. Este ceva ce ar trebui să iei în considerare dacă doreșți să ai o practică dentară de succes. La urma urmei, tot mai mulți oameni folosesc motoarele de căutare, cum ar fi Google, pentru a găși afaceri locale.

Investește în SEO (search engine optimization), crează-ți pagini de social media pe Facebook și Twitter pentru a comunica mai bine cu potențialii clienți. Înregistrarea practicii dentare în directoarele de afaceri locale, cum ar fi Yelp și Google Business, va facilita atragerea de pacienți locali.

Sfatul 4: Investete în congrese și cursuri de specialitate. Indiferent că alegi sau nu să faci rezidentiatul pentru a te specializa în ortodonție sau chirurgie, un lucru e sigur, trebuie să fii mereu la curent cu noile tehnici și metode care să te ajute să oferi un tratament stomatologic de calitate superioară, prin participarea continuă la cursuri și congrese, pe diferite teme, așa cum poți găsi pe EndoLearning.ro.