fbpx

Sfaturi utile pentru ingrijirea dintilor

dentist in Drumul Taberei

Clinica Stomatologica Plaza Dent este locul perfect in care dintii vor primi ingrijirea de care au nevoie pentru a se mentine sanatosi. Recomandarea specialistilor este aceea de a vizita cabinetul stomatologic periodic in scopul de a detecta inca de la inceput chiar si cele mai mici probleme dentare. In momentul in care cariile sau alte afectiuni ale dintilor sunt vazute inca de la inceput sunt mult mai usor de tratat si de mentinut sub control.

Clinica stomatologica Plaza Dent – o solutie optima pentru dinti sanatosi

Pentru persoanele care cauta dentist in Drumul Taberei cea mai buna solutie este aceea ce a apela la https://plazadent.ro/ , un loc in care activeaza profesionisti cu o vasta experienta in domeniul stomatologiei.

Pentru ca dintii sa fie mereu sanatosi sunt recomandate mai multe sfaturi de ingrijire si mentinere a unui zambet sanatos.

Dintii sanatosi si albi nu doar ca arata bine insa fac ca cei care ii au sa fie mult mai increzatori in fortele proprii. Obtinerea acestor dinti nu este dificila atunci cand sunt urmarite sfaturile de mai jos si sunt evitate greselile foarte frecvente.

Aproape toti oamenii ajung sa aiba carii mai devreme sau mai tarziu. Cea mai importanta problema care genereaza cariile este zaharul fiind urmat de amidon. Acestea se descompun in gura si provoaca acizi daunatori pentru dinti. In final apar cariile dentare atat de deranjante.

Este foarte important ca dintii sa fie periati la timp. Perierea se va face dimineata si seara insa nu imediat dupa mese. In special in momentul in care sunt consumate alimente acre smaltul va fi atacat si de aceea se recomanda perierea frecventa.

La fiecare masa, acizii care sunt produsi in gura pot determina aparitia cariilor. Prezenta acizilor in gura nu este chiar rea pentru ca acestia sunt neutralizati in foarte mare pare de saliva. Procesul de neutralizare poate sa fie accelerat printr-un periaj corect sau cu ajutorul gumei de mestecat pentru ca mestecatul are rolul de a stimula salivatia.

Dentist in Drumul Taberei | clinica Stomatologica Plaza Dent | plazadent.ro

Clinica Stomatologica Plaza Dent

Persoanele care consuma foarte mult zahar, fie ca este vorba despre cafea, dulciuri sau ceai sau orice alte alimente, vor periclita aceasta functie naturala a organismului de a curata cavitatea bucala. Rezultatul consta dintr-un nivel de aciditate crescut in mod constant in gura iar cariile se vor dezvolta mult mai repede si vor evolua in timp alert ceea ce va duce cu siguranta la deteriorarea mult mai rapida a dintilor.