fbpx

Sfaturi simple pentru ținute ca la carte și câteva ponturi pentru garderoba ta!

Zenda.ro, SevenShop.ro

Îți plac și ție vestele de blană, însă ți-ai dori să găsești veste dama ieftine? Ți-ai mai dori și o mulțime de pantofi, așa că tot ceea ce-ți dorești sunt pantofi dama ieftini? Mai jos ai câteva sfaturi de ținute pe care să le porți iarna aceasta, plus două magazine online unde vei găsi super prețuri.

Croiul este important atunci când îți alegi orice articol vestimentar. Pentru a face cele mai bune alegeri în materie de haine trebuie să te cunoști. Adică să îți cunoști atât calitățile fizice, cât și imperfecțiunile. De exemplu, dacă ai mai mulți centimetri în talie nu încerca o rochie foarte strâmtă, va arăta inestetic. De asemenea, nu purta o vestă de blană lungă dacă nu ești înaltă, vei părea și mai scundă. Poartă rochii scurte dacă ai picioarele tonifiate și subțiri. Nu-ți alege să porți pantaloni dama din piele dacă ai forme mai rotunde. Acceptă-ți defectele și transformă-le în calități. Doar așa vei arăta bine întotdeauna.

Ce culori să alegi? Negrul este, cu siguranță, o alegere sigură pentru orice moment. Însă dacă îți dorești să fii în pas cu moda trebuie să încerci întotdeauna ceva nou. Alege o rochie roșie și poart-o cu o pereche de pantofi dama negri sau bej. Poartă pantaloni damă evazați cu o vestă dama de blană bej sau maro! Verdele smarald este, de asemenea, o culoare în tendințe. Poți construi un outfit complet în această culoare, însă ai grijă să nu exagerezi cu accesorizarea. În magazinul online SevenShop.ro poți găsi pantofi dama ieftini pentru toate gusturile. Încearcă acum!

Ai grijă cu accesoriile! Alegerea accesoriilor potrivite poate salva o ținută. Însă accesoriile nepotrivite pot ruina o ținută bună. Nu miza pe supra-accesorizare dacă nu ești sigură de ținuta ta. Nu este nevoie de foarte multe bijuterii pentru o ținută reușită.

Zenda.ro și SevenShop.ro îți oferă veste dama ieftine, bluze, pulovere, pantaloni dama, dar și incaltaminte cu care să creezi ținute superbe.