fbpx

Sfaturi pretioase pentru alegerea optima a unei sali de nunta

Sala ideala de organizari nunti

Organizarea oricarui eveniment atrage dupa sine grijile aferente. Fiecare detaliu trebuie pus la punct conform doleantelor, astfel incat evenimentul sa fie, indiferent de natura lui, un real succes despre care invitatii vor vorbi cu admiratie si apreciere.

Punctul de plecare al organizarii unui eveniment grandios este definit de alegerea salii in care se va desfasura evenimentul. In cazul unei nunti, privita ca fiind cel mai important eveniment din viata unei persoane, unic si memorabil, alegerea salii de nunta suscita o atentie extrem de precisa si detaliata. Daca sunteti in cautarea unor sfaturi care sa faciliteze procesul de decizie al alegerii salii de nunta, acordati atentie aspectelor tehnice.

Numarul invitatilor dicteaza dimensiunea ringului de dans. Principalul aspect pe care trebuie sa il luati in calcul la momentul alegererii salii de nunta este numarul de invitati ce vor fi prezenti la eveniment. In functie de acest criteriu puteti stabili, in linii mari, daca vorbiti despre un eveniment mare sau restrans, fapt ce determina o buna organizarea a urmatorilor pasi si un control precis asupra bugetului.

Alegeti confortul in detrimentul designului. Arhitectura salilor moderne este de-a dreptul remarcabila; incarcate cu elemente minimaliste si stalpi ce inconjoara elegant ringul de dans, salile de nunta par a fi rupte din revistele de profil. Insa un design exacerbat poate satura sala, reducandu-i din spatiu si din utilitate. In functie de numarul de invitati si de capacitatea de absorbtie a salii, mizati pe o sala de nunta larga, deschisa, care sa va permite dumneavoastra si invitatilor sa va bucurati de suficient spatiu pentru dans, asa cum este sala pentru nunta Tinecz din Timisoara.

Cromatica are un cuvant important de spus. Nu, formularea nu este deloc metaforica. Culorile chiar exprima o stare distincta si au capacitatea de a va absorbi sau reda energia. In cazul in care mizati pentru o tematica specifica a nuntii, spre exemplu, o nunta vintage sau nonconformista, asigurati-va ca nuanta in care este invaluita sala satisface si scenariul impus de tematica, astfel incat sa nu lucrati cu jumatati de proportii. Impuneti un punct de vedere si asigurati-va ca din perspectiva cromatica sala de nunta pe care ati ales-o pentru grandiosul eveniment va insufla starea de bine si energia.

Acustica salii – detaliul ecoului indezirabil. Puneti accent pe calitatea acustica a salii care urmeaza sa va gazduiasca evenimentul. Pe scurt, cereti pareri cu privire la rezonanta sunetului in incapere. Este de preferat ca muzicantii sa nu fie insotiti de ecou la fiecare refren, fiindca indiferent de sistemul de sonorizare, specificatiile salii nu pot fi modificate, astfel incat eforturile acestora de a va face noaptea de vis poate transforma evenimentul intr-un total fiasco.

Ridicati pretentia unei sali cu dotari moderne. O sala de nunti dotata cu aer conditionat va fi privit ca un spatiu prietenos. Sa nu uitam ca in ziua nuntii se danseaza pana la externuare, iar socializarea are loc atunci cand invitatii stau asezati la masa, sorbind un pahar de sampanie. Asigurati-va ca sala pune la dispozitia celor prezenti dotarile corespunzatoare unui mediu confortabil, pentru ca petrecerea sa se desfasoare in formula completa, nu cu viteji care vor ramane din complezenta. Acest aspect ramane valabil si atunci cand vorbim despre sezonul rece. Asigurati-va ca sala va furniza caldura necesara, iar invitatii dumneavoastra si cei mici nu vor suferi neplaceri in cadrul evenimentului.

In concluzie, este evident ca lista poate continua in functie de dorintele si preferintele fiecarui cuplu. Insa respectand criteriile sus-mentionate, castigati startul punctului de plecare in organizarea nuntii dumneavoastra. Acordati in egala masura atentie si detaliilor mici, care fac diferenta, insa nu pierdeti din vedere lucrurile cu adevarat importante. Sala de nunta plaseaza ringul in lumina reflectoarelor si obiectivelor fotografilor, astfel ca este extrem de important sa fie aleasa printr-o lentila tehnica. De restul va puteti ocupa mai tarziu.