Sfaturi practice pentru cei care cauta masini second Germania

Popularele masini second Germania au inceput sa capete tot mai multa atentie din partea cumparatorilor, pentru ca, pe langa pretul mult mai accesibil, acestea sunt disponibile imediat dupa cumparare, nu isi pierd din valoare foarte mult de-a lungul timpului, iar modelul dorit e mai accesibil.

Totusi, pentru multi, procesul de filtrare al ofertelor de masini Germania de pe internet si de pretutindeni e destul de anevoios, mai ales daca nu ai cunostinte tehnice in spate sau nu esti un bun negociator.

La ce sa fim atenti cand alegem masini second Germania?

Indiferent ca esti in cautare de masini second Germania sau din alta tara, e bine sa iei in considerare cateva caracteristici, inainte de a decide daca masina respectiva este „aleasa”. Astfel, e bine sa fii atent la cateva aspecte:

  • Kilometrajul afisat la bordul masinii – de multe ori insa, este imposibil de verificat la fata locului daca acesta este real sau a fost modificat intentionat de vanzator;
  • Istoricul masinii – anul de fabricatie, numarul de proprietari si daca sau de cate ori a avut nevoie de reparatii;
  • Daca se ofera sau nu garantie – ceea ce, de cele mai multe ori, nu se intampla in cazul persoanelor fizice; doar apelul la firme de profil va ofera acest avantaj.

Criterii in alegerea masinii potrivite

Pe langa aspecte ce tin de preferintele estetice, e bine sa iei in calcul anumite dotari sau caracteristici pe care vrei sa le aiba masina, astfel ca, atunci cand incepi sa cauti efectiv sau apelezi la specialisti, sa ai o idee – macar vaga – despre ce ai avea nevoie. Astfel, aveti in continuare o lista sumara a intrebarilor pe care e bine sa vi le puneti de la inceput:

  • Pentru ce voi folosi masina?– aici e bine sa includeti detalii despre dimensiunile masinii (aveti o familie mare, sunteti doar dumneavoastra, aveti multi prieteni pe care ii luati in vacante?), despre pretul maxim pe care sunteti dispusi sa il platiti, daca sa fie o masina sport sau nu;
  • Cat de des o voi folosi? veti face naveta de acasa la munca, veti calatori pe distante lungi cu ea;
  • Sa fie diesel sau pe benzina?
  • Vreau sa fie o masina eco?
  • Cat de dispus sunt sa investesc in ea atentie aici la anul de productie al masinii si kilometrii parcursi, piesele de schimb si pretul sau accesibilitatea lor.

Unde sa caut masina potrivita?

Cea mai facila si mai rapida modalitate, pe care majoritatea o utilizam, este reprezentata de site-urile de specialitate. Pentru ca majoritatea nu se opresc acolo sau vor sa vada masina de aproape, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in orasul (sau tara) unde se afla vanzatorul, trec la alt nivel al cautarii. Aici vorbim despre parcurile auto, iar mai putin populare – desi extrem de avantajoase – sunt firmele de profil. Acestea se ocupa, in special, de cautarea acelor masini second Germania sau din alte tari, care indeplinesc niste conditii de calitate. Datorita acestor conditii auto-impuse, ei livreaza clientilor cele mai bune oferte si cauta acele modele care acopera cerintele clientilor.

Sigur ca acest serviciu va poate costa ceva in plus, dar pe termen lung investitia este profitabila. In plus, aveti acces la diferite finantari daca nu dispuneti de bani cash la momentul respectiv (prin leasing sau credit bancar), va pun la dispozitie service si garantie de 12 luni si aveti certitudinea unui autoturism sigur, fara probleme tehnice. Specialistii de la aceste firme se asigura de integritatea masinilor aduse din strainatate si repuse pe piata intotdeauna.

Daca sunteti in cautarea unei masini second Germania, va invitam sa accesati aici , unde veti gasi o oferta diversificata si o echipa dedicata, dornica de a va ajuta. Puteti sa ii contactati cu incredere, la numerele de telefon:

  • 0236.449.018
  • 0740945736 (whatsapp)