Sfaturi pentru a alege cea mai buna vopsea epoxidica

vopsea epoxidica

Vopseaua epoxidica reprezinta o solutie excelenta pentru decorarea si protejarea sapelor si pardoselilor. Se utilizeaza cu succes ca strat final pentru acoperirea diverselor  suporturi metalice, minerale, suprafete sintetice etc., pardoselile create cu ajutorul unei astfel de vopsele avand rol decorativ.

Acestea sunt disponibile in mai multe culori si finisaje, astfel ca veti avea de unde alege conform preferintelor personale, astfel incat acestea sa se integreze perfect si in decorul general.

Cu toate ca initial, vopseaua epoxidica a fost gandita pentru uz industrial, in prezent este o optiune a multor clienti care isi doresc renovarea locuintelor, gresia, parchetul sau piatra naturala putand fi inlocuite fara probleme de vopseaua epoxidica, intrucat aceasta asigura o multime de beneficii in ceea ce priveste utilizarea.

Dar cum puteti fi convinsi ca ati achizitionat cel mai bun produs? Ei bine, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte pe care le enumeram in randurile de mai jos.

Criterii pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand achizitionati o vopsea epoxidica

Pentru a va asigura ca veti obtine rezultatele dorite de la vopseaua epoxidica achizitionata trebuie sa fiti atenti la urmatoarele:

–     suprafata de lucru pe care urmeaza a fi aplicata (metal, beton etc).

–     tipul de spatiu in care se va efectua lucrarea (interior sau exterior).

–  care este puterea de acoperire – aceasta inseamna, de fapt, cantitatea de vopsea necesara pentru acoperirea unei anumite suprafete de lucru.

–   care este timpul de uscare – cu cat este mai redus, cu atat lucrarea va fi terminata mai repede (eficientizarea timpului de lucru)

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care nu trebuie sa le omiteti in momentul in care achizitionati o vopsea epoxidica. Specialistii PROSTAFF va stau cu placere la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie astfel incat sa aveti garantia ca faceti cea mai buna alegere.

In ceea ce priveste preturile pe care le practicam, acestea sunt mai mult decat avantajoase, asa ca merita sa ne alegeti ca si furnizor, si din acest punct de vedere.

Ce avantaje are aceasta vopsea epoxidica?

vopsea epoxidica pentru pardoseala

Utilizarea unei vopsele epoxidice pentru decorarea pardoselilor va aduce o multitudine de avantaje, demne de luat in considerare in momentul in care va ganditi ce varianta ar fi cea mai buna pentru locuinta voastra sau pentru spatii cu o alta destinatie.

Spre exemplu, rasina epoxidica este antimicrobiana, are o durata mare de viata, permite o curatare usoara, este rezistenta la trafic intens, protejeaza chimic si fizic suportul pe care este aplicata, este foarte usor de aplicat etc. De asemenea, acoperirea epoxidica finala a pardoselii este extrem de rezistenta, hidroizolanta si are o duritate mare.

Va asteptam sa va convingeti de toate avantajele pe care vi le ofera o vopsea epoxidica pentru pardoseli!

In ce tipuri de spatii se poate utiliza o vopsea epoxidica?

Vopseaua epoxidica pentru pardoseli se poate aplica atat in spatii interioare, cat si in cele exterioare.

Se poate folosi cu succes in locuinte, spatii de birouri, spitale, spatii de depozitare, fabrici cu profil alimentar si farmaceutic, laboratoare medicale si chimice, rampe depozite, garaje, bucatarii, institutii publice, cantine, ateliere de reparatii auto si mecanice, spatii tehnice, parcari interioare, spatii comerciale etc.

Pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna vopsea epoxidica, care se pliaza pe cerintele si necesitatile voastre, va recomandam sa solicitati ajutorul specialistilor nostri.

Va asteptam cu interes solicitarile!

—————————————

DATE DE CONTACT

WEBSITE: www.pro-staff.ro

TELEFON: 0721.203.933 | 0722.589.860

MAGAZIN: Calea Mosilor 274, Sector 2, Bucuresti