fbpx

Sfaturi elementare pentru intretinerea flotei de calculatoare sh cumparate pentru firma

laptopuri refurbished

Din ce in ce mai multi reprezentanti ai companiilor iau decizia, in ziua de astazi de a investi in calculatoare sh pentru a face o economie semnificativa in acest sens. Pentru ca un calculator nou costa o mica avere, iar pe mana angajatilor incepatori se va defecta destul de repede sau va prezenta probleme in functionare, este bine ca reprezentantii companiilor sa tina cont si de oferta magazinelor online cu dispozitive IT refurbished sau la mana a doua, suficient de bune si de performante pentru a face fata cerintelor utilizatorilor.

Ce inseamna intretinerea unor calculatoare sh si cat de simpla este aceasta operatiune

Desi majoritatea reprezentantilor companiilor in ziua de azi inclina spre achizitionarea unor laptopuri refurbished de pe site-ul https://www.it-sh.ro, nu in toate cazurile cerintele sunt atat de mari, iar un calculator la mana a doua este mai mult decat suficient pentru a face fata cerintelor utilizatorilor. Fiabilitatea si puterea unui calculator desktop surclaseaza de cele mai multe ori mobilitatea unui laptop.

Intretinerea unui calculator are legatura in primul rand cu eliminarea prafului nu numai de pe carcasa, ci si din carcasa. In momentul in care aerul este tras de catre ventilatoare in carcasa, este tras cu praf cu tot care se depune pe ventilatoare, cooler si cu timpul inceteaza sa functioneze sau scot zgomote neplacute.

Calculatoare sh | laptopuri refurbished | It-sh.ro

calculatoare sh

In plus, praful care nu este eliminat din computer poate sa arda sursa din cauza ca ventilatorul este de plin de praf, incat nu se mai poate invarti, poate sa arda placa video, poate determina resetarea calculatorului si “impuscarea” condensatorilor. Inretinerea nu tine numai de eliminarea prafului, ci si de modul in care este tinut calculatorul. Acesta nu trebuie sa stea langa o unitate de caldura, dar nici pe jos.

Cat despre protejearea componentelor interne, este foarte important ca la achizitionarea unui calculator second hand cumparatorii sa ia in calcul si achizitionarea unui UPS pentru ca acesta ofera cateva minute de ragaz in cazul in care se ia curentul si utilizatorii doresc sa salveze documentele la care lucreaza si are functie de reglare a tensiunii si de filtrare a energiei electrice. Fara doar si poate, utilizatorii casnici si business ai computerelor trebuie sa ia in calcul intretinerea corespunzatoare a acestora.