Sfaturi despre ingrijirea casei tale – produse de curatenie recomandate

Asa cum se mai spune, casa este cartea ta de vizita. Daca esti o persoana organizata, ordonata, ingrijita si atenta la detalii, acest lucru se va reflecta in aspectul casei tale. Varianta de a apela la o menajera pentru a ne intretine curatenia, nu este de cele mai multe ori si cea mai potrivita decizie. Pe langa costurile implicate, nu inseamna ca vei fi si multumit de calitatea si seriozitatea serviciilor  primite.

Totusi, sarcina de a intretine personal curatenia nu este atat de usoara. Implica mult efort, timp si cel mai important, chef de munca. Curatenia trebuie intretinuta zi de zi; aceasta este regula numarul unu atunci cand vine vorba despre gospodaria noastra.

In plan secundar, exista anumite sfaturi care va pot facilita sau usura aceasta activitate, de cele mai multe ori obositoare si lipsita de entuziasm.

In primul rand, trebuie sa iti organizezi timpul. Aceasta presupune sa stabilesti o lista cu activitatile tale zilnice si pe cat posibil, sa le aloci un anumit termen de realizare. In functie de cat de spatioasa este locuinta ta, precum si de abundenta sau numarul redus de obiecte care o compun, se calculeaza timpul necesar pentru intretinerea zilnica a ordinii si a curateniei in casa ta.

Chiar daca esti o persoana ocupata, cu un job solicitant din punct de vedere al timpului, acorda macar 15 minute pe zi pentru aceasta activitate. Intocmeste o lista cu sarcinile de curatenie, in ordinea importantei lor. Este recomandat sa se inceapa cu bucataria sau cu baia, deoarece aceste camere presupun un grad de igienizare mai ridicat, deci un efort mai mare.

Pasul cel mai important este sa te asiguri ca ai toate produsele necesare pentru a te apuca de curatenie. In acest sens, www.clinit.ro iti pune la dispozitie diverse produse de curatenie de calitate net superioara fata de cele care se gasesc pe piata, de regula in obisnuitele supermarket-uri.

clinit.ro

Pentru sters praful de pe mobila cel mai recomandat este Efekt Mobila. Pe langa efectul de curatare pe care il are, odata ce l-ai folosit vei fi surprins sa constati mirosul parfumat, extrem de placut si de natural pe care il emana acest produs. Ca tot am mentionat despre mirosuri, exista un produs special pentru aceasta functie, aceea de a asigura si improspata aerul din camera, absorbind eventualele mirosuri neplacute produse de aspirator. Pe langa modul de utilizare mai mult decat simplu si la indemana tuturor, acest produs lasa un parfum proaspat de mar de lunga durata.

Un alt produs care iese din sfera de curatenie a casei, dar se mentine in categoria produselor de ingrijire a corpului este Soft Care Foam. Cu siguranta toata lumea cunoaste importanta igienii corespunzatoare a mainilor. Aceasta poate fi realizata cu un asemenea sapun, care nu este unul obisnuit. Textura sa este una spumanta care curata mainile intr-un mod placut, fara sa lase urme.

Revenind la lista de produse necesare pentru o gospodarie ingrijita, incheiem enumerarea cu un articol de baza si anume – Sprint 200 Smartdoze. Inca din denumire se poate identifica ca nu este un produs oarecare, indeplinind mai multe functii in acelasi timp. Este recomandat pentru curatarea sticlelor si a suprafetelor lavabile, din plastic sau din ceramica.  Datorita modului inteligent in care este realizat, permite o utlilizare sigura, fara a face risipa de aceasta substanta. Pe langa performanta, acest produs este ambalat in material reciclabil si lasa in urma un parfum proaspat de lamaie.

Achizitionarea produselor necesare reprezinta cel mai bun punct de incepere a curateniei din locuinta ta. In rest, ai nevoie de multa motivatie si spor de munca pentru rezultate satisfacatoare.