fbpx

Sfaturi de alegere a unei firme de promovare site seo

Sunteti intr-o dilema. Trebuie sa gasiti o firma de promovare site seo care sa va ofere servicii de marketing. Vreti sa va promovati site-ul si asta e bine. Fara o promovare corespunzatoare afacerea dumneavoastra nu se va bucura de vizibilitate si succes in spatiul online. Dar cum sa alegeti firma care se va ocupa de toate aceste lucruri pentru dumneavoastra, caci este important sa alegeti bine.

Probabil primul lucru pe care l-ati facut a fost sa intrati pe Google si sa tastati [locatia geografica] + seo (adica bucuresti seo sau iasi seo sa cluj seo). Ulterior vi s-a afisat o lista cu zeci de companii care se ocupa de promovare site seo.

Incercati sa contactati firmele incepand de la cea pozitionata ce mai bine, in ordinea afisarilor, gandindu-va poate ca cel care se afla deja in top este cel care detine cele mai bune secrete ai abilitati pentru a face acest lucru si pentru alte site-uri. Dar pe masura ce contactati firmele vedeti ca aproape toate va comunica aceleasi lucruri. Aceleasi promisiuni. Cu toate acestea va puteti intreba pe buna dreptate cum oare se poate ca toate firmele de promovare site seo sa va promite ca va duc pe culme, in prima pagina a lui Google, in mod natural. Adevarul este ca, de fapt unele firme pot face acest lucru, iar altele nu. In acest caz, va puteti intreba cum ar trebui sa va dati seama cu ce firma sa incepeti sa colaborati.

Iata cateva lucruri pe care vi le recomandam:

1. Stabiliti ce aveti nevoie. Aveti nevoie de stergerea link-urilor, de cresterea reputatiei si vizibilitatii in spatiul online, de un audit seo, de un contract de seo pe termen lung, de construire de linkuri, marketing de continut, promovare site seo etc? Daca nu stiti sigur ce va trebuie, incepeti prin a va gandi la lucrarea ce trebuie realizata. De exemplu: vreti sa cresteti vanzarile cu 20% in urmatoarele 12 luni? Scopul este sa obtineti un loc mai bun in cautarile utilizatorilor? Ganditi-va la un scop si comunicati firmei de promovare site seo acest lucru.

2. Studii de caz si referinte. Verificati referintele firmei si discutati cu aceasta in legatura cu modul in care va poate ajuta sa va indepliniti obiectivele. Daca firma de promovare site seo va ofera anumite referinte pozitive, automat ar trebui ca acest lucru sa va sporeasca increderea.

3. Stabiliti obiective clare, obtineti oferte multiple si discutati cu reprezentatii firmei de promovare site seo si stabiliti obiectivele de promovare ale site-ului.