fbpx

Sfaturi in alegerea manerelor de mobila

Este ușor să treceți cu vederea mânerele dulapului atunci când vă remodelați bucătăria sau construiți o casă nouă. La urma urmei, aceste accesorii sunt destul de mici, ușor de instalat și nu costă la fel de mult, să zicem, ca un frigider sau ca dulapurile noi. Cu toate acestea, mânerele dulapului și rudele lor apropiate, butoanele de dulap, pot face o diferență mare în aspectul și utilitatea bucătăriei Dumneavoastra. Folosiți manerele dulapului de zeci de ori pe zi, iar în timp ce balamale si sistemele de glisare a sertarelor nu sunt foarte vizibile, mânerele dulapului de bucătărie de înaltă calitate pot adăuga un plus de eleganta aspectului bucătăriei, în funcție de cât de atent alegeți butoanele și mânere de mobilier. Va prezentam mai jos informații despre cum să alegeți mânerele dulapurilor care vă vor ajuta să dați bucătăriei aspectul dorit.

Pe site-ul nostru puteti sa descoperiti o gama variata de manere de mobila variate pentru orice tip de mobilier.

Butoanele dulapului de bucătărie sunt rotunde, adesea oferă bucătăriei un aspect primitor, în stilul casei, care funcționează în special în bucătăriile cu tematică fie rustica sau moderna. Mânerele dulapului de bucătărie și sertarele dulapului de bucătărie, pe de altă parte, pot oferi bucătăriei un aspect mai sofisticat sau mai elegant. Totuși, aceste detalii sunt destul de evidente și puteți găsi o mulțime de mânere rustice de bucătărie, precum și butoane sofisticate pentru dulapuri de bucătărie moderna.

Cand amenajati bucataria veți dori să alegeți butoanele și menerele care să se potrivească sau să completeze decorul bucătăriei. Dacă bucătăria Dumneavoastra are un aspect modern, luați în considerare alegerea unui mâner al dulapului care are unghiuri și un design foarte simplu sau un buton pătrat. Rețineți că puteți găsi butoane și manere într-o gama larga de modele diferite, astfel încât dacă aveți o bucătărie cu tematică toscană, puteți găsi butoane pentru dulapuri de bucătărie moderne, iar dacă aveți o bucătărie rustică, puteți găsi dulap de bucătărie mânere din fier forjat sau finisaj antichizat.

După ce știți ce fel de mânere sau butoane  doriți pentru mobila și ce fel de design doriți, urmeaza să alegeți un material și un finisaj de calitate. Butoanele și mânerele dulapului vin într-o varietate de materiale, de la plastic ieftin la alamă lustruită de înaltă calitate. De regulă, mânerele dulapului din nichel sau din oțel inoxidabil dau de obicei un aspect mai modern și mai sofisticat unei bucătării, în timp ce mânerele din bronz și alamă deseori proiectează un aspect antic sau rustic. Majoritatea materialelor din manere si butoni vin în diferite finisaje, de la lucioase până la finisaje antice închise, așa că sigur veti putea găsi ceva care să se potrivească cu decorul bucătăriei Dumneavoastra.

Cele mai importante două caracteristici de luare a deciziilor se referă la orice mânere de mobilier este funcția și designul pentru care ne plac mânerele sau butoanele. Cu toate acestea, știm cu toții că o bucătărie este un loc care este mai predispus la mizerie, deoarece gătitul și prăjirea au loc acolo. Așadar, pentru a îmbunătăți durata de viață a unui dulap de bucătărie, este obligatoriu să le protejati de mizerie și să le curățați zilnic. În mod similar, știm cu toții că dulapurile din diferitele noastre părți ale casei dau un aspect uimitor aspectului general al unei case și au contact cu mâinile noastre de multe ori într-o zi.

Protégé Parol SRL va pune la dispozitie manere si butoni pentru clasice ssau moderne, importate din Italia si Austria, cu finisaje de calitate exceptionala. Designul specific producatorilor italieni selectati pune accent pe detaliile specifice diferitelor stiluri de mobila.

Aceste detalii fac diferenta intre un produs original si unul copiat. 

Va invitam sa descoperiti si gama de blaturi de mobila de calitate pentru un aspect cat mai placut a mobilierului.