fbpx

Sfaturi in alegerea firmei de rent a car

 

Cand cauti pentru prima data o masina de inchiriat, primul lucru care iti vine in minte este PRETUL. Totusi, o masina ieftina de inchiriat nu este intotdeauna o alegere buna. Sunt si multe motive pentru care o firma de rent a car ofera masini de inchiriat ieftine sau scumpe si daca stii ce sa cauti pentru a economisii cativa banuti fara sa sacrifici calitatea atunci ai doar de castigat. Mai jos sunt cativa pasi prin care sa alegi firma si masina de inchiriat fiabila pentru tine.

TERMENI SI CONDITII

Masinile ieftine de inchiriat au uneori taxte ascunse pentru unele conditii. Citeste cu atentie contractul de inchiriere pentru a te asigura ca primesti calitatea dorita pentru lucrurile de care ai nevoie. Citeste care este numarul limita de kilometrii, daca trebuie sa lasi masina cu rezervorul plin, daca mai sunt si alte taxe suplimentare cand vine vorba de inchirierea masinii dorite.

VARIETATEA DE AUTOVEHICOLE

O companie buna de rent a car are o flota variata de masini de inchiriat. Cand ai nevoie de o masina mica sau mare trebuie ca acesta sa fie la indemana. Unele companii de rent a car ofera si masini de lux de inchiriat.

LIMITA DE KILOMETRII

Trebuie mereu sa intrebi care este limita de kilometrii cand alegi sa inchiriezi o masina, chiar daca nu este notata in contractul de inchiriere. Asta inseamna ca poti circula anumiti kilometrii fara sa platesti in plus.

DOTARI

Foarte important este ca firma de rent a car sa ofere la inchirierea unei masini si dotari suplimentare precum scaun de copii, GPS si multe altele.

Alege si tu o firma de rent a car fiabila in Timisoara pe www.expertautorental.ro si daca esti in judetul Hunedoara poti alege firma de inchirieri auto pe www.rentacardeva.ro