Sezonul rece a venit. Ai cauciucuri pregatite?

anvelope iarna pregatite

Judecand dupa temperaturile scazute din ultima perioada, nu mai este o surpriza pentru nimeni ca iarna se apropie cu pasi rapizi iar vremea va fi din ce in ce mai nevaforabila pentru soferi. Pentru a intra cu bine in noul sezon rece, este important ca orice sofer sa isi pregateasca autoturismul pentru noile conditii meteo si pentru noile precipitatii. O schimbara majora ce trebuie sa o faca orice sofer si care este esentiala pentru un condus lipsit de evenimente este montarea unor anvelope iarna potrivite temperaturilor scazute. Aceasta schimbare este obligatorie si prin lege, fiind stipulat in codul rutier ca este obligatoriu ca orice sofer sa aiba montate pneuri de iarna atunci cand sunt precipitatii sub forma de zapada iar carosabilul este acoperit cu precipitatii. Exista o idee falsa cum ca legea stipuleaza o data de incepere si de sfarsit timp in care trebuie montate cauciucuri auto de iarna, insa acest lucru este fals. Pot fi cazuri cand sunt precipitatii sub forma de zapada chiar si in aprilie, iar atunci veti avea nevoie de anvelope iarna.

Cea mai buna perioada in care puteti sa cumparati pneurile este acum. Majoritatea soferilor aleg sa astepte pana in ultima clipa achizitia unui set noi de pneuri auto, ajungand astfel sa ajunga intr-o situatie nedorita de a fi imobilizati din cauza vremii si a lipsei unor anvelope pe care sa le monteze. Avantajele achizitiei de anvelope auto ieftine din acest moment sunt urmatoarele:

  • puteti alege dintr-o gama variata

In timpul sezonului stocurile se pot epuiza rapid, putand astfel sa ajungeti intr-o situatie cand trebuie sa alegeti dintr-o serie de profile limitate si nu gasiti ceea ce doriti. Cumparand din timp, alegeti dintr-o gama variata de profile pentru orice dimensiune si buget.

  • livrare rapida si sigura

Profitati de o perioada lipsita de aglomeratie tipica sezonului dinainte de sarbatori cand se cumpara cadouri si majoritatea persoanelor comanda mult de pe internet. Nu riscati astfel sa ramaneti imobilizati cu masina, fiind luati prin surprindere din cauza vremii nefavorabile de afara. Cumparati anvelope online din timp si le veti avea livrate rapid la adresa, putand sa le montati imediat daca situatia meteo o cere.

  • profitati de ofertele de pre sezon

Inainte de inceperea sezonului de iarna propriu-zis, preturile sunt reduse la toate pneurile de iarna, fie ca aveti nevoie pentru turism, SUV sau pentru vehicule de teren 4×4, tip simex. Aveti astefel anvelope ieftine de iarna, pentru orice dimensiune sau tip de autovehicul.

Profitati astfel de ultimele oferte la anvelope online, cumparati din timp pentru a scaba de grija transportului pentru a avea cauciucurile pregatite cand vremea se va strica.